Bjorn is klaar met Utopia

Bjorn is klaar met Utopia

Nog meer drama in Utopia, niet alleen Mark lijkt in een dipje te zitten. Bjorn zit namelijk ook niet lekker in zijn vel en daar komt Gabriëlle dan ook snel achter…

Gabriëlle komt Bjorn tegen en ziet dat hij slecht in zijn vel zit. Ze vraagt wat er aan de hand is en geeft hem een dikke knuffel. Al snel begint Bjorn te huilen en vertelt wat er precies dwars zit. Ik ben er zo klaar mee. Afgunst, jaloezie, gedoe, strijd, poppenkast die hier heerst. Gabriëlle lijkt te schrikken maar wil graag een luisterend oor bieden. Wat ik zeg gaat Bjorn verder, er wordt hier gezopen als een stel randdebielen. Ik heb vakantie: statement. Niemand die het snapt. Er wordt gewoon kapot veel gezopen hier. Zo gaan ook de voorraden eraan door toedoen van andere bewoners. Het is dom, want we lopen hierdoor veel geld mis en zetten zichzelf slecht naar de buitenwereld toe.

Maar er zit hem nog meer dwars, Bjorn is al een tijdje bezig met het organiseren van een Oktoberfest. Maar Mark en Benjamin zijn er ook mee bezig. En nu zou je denken dat de drie heren hun krachten bundelen, maar niets in minder waar. De heren willen zelf, naast het feest van Bjorn, een eigen feest organiseren. Te belachelijk voor woorden, vindt Bjorn. Hierdoor ziet hij het even niet meer zitten. Waar is die lach? vraagt Bjorn zich af. Waar is die aanstekelijke enthousiasme die ik altijd heb? Het is er niet meer…Gabriëlle antwoordt dat hij geen domme dingen moet gaan doen, ik hou je serieus in de gaten, echt! Daarna gaat ze snel verder met de eetgasten die ze heeft.  Zal het nog goed komen met genomineerde Bjorn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. gea at 16:19

  Ik ben dat als die bullebak er niet uit gestemd wordt ,hij de rest van het jaar blijft en dan wordt het er niet gezelliger op vrees ik. En als Roelie nu al zegt dat zij tassen wil maken met de tekeningen van Gaby gaat zij er niet uit want hoe komt zij dan aan nieuw materiaal!

 2. maria at 11:11

  Ik kan heel goed begrijpen dat Bjorn weg wil.Maar blijf erbij dat ik jammer zou vinden want hij was eigenlijk de enige die tegen Ivan in durfde te gaan.Hij pikte niet alles van Ivan. Mocht hij er toch uitgestemd worden dan krijg je helaas allemaal mee lopers met Ivan. en ja knikkers.De meesten zijn daar nl bang voor hem, vooral gezien zijn agressieve reacties steeds en gedrag.Dus zal in dat opzicht saai worden. Ik denk dat Rolf diegene is die wel tegen Ivan in durft te gaan. Hij lijkt mij iemand die ook niet alles pikt en bang is voor Ivan. Met Roelie heb ik het idee dat je er een bank zitter bij krijgt.En Gea ga er maar vanuit dat Ivan er zeker niet uitgestemd gaat worden , reken daar maar niet op.

  • anneke at 13:04

   Als die Roelie er in blijft houd ze het misschien 1 week vol en dan hebben we de nieuwe Tineke dan doet ze niks meer , zo van ik ben binnen en doe lekker niks ,maar dan gaat Gaby niet weg want ze wil van haar tekeningen tassen maken moet Gaby er wel uit moet ze de tekeningen mee naar huis nemen en gun het Roelie niet om geld te verdienen van jouw tekeningen.

 3. gea at 00:13

  Ik zou het dom vinden van Bjorn als hij de handdoek in de ring gooit zo komen ze nooit van Ivan af, hij kan beter nog even wachten tot na de stemming wie eruit moet. En hopen dat ze bullebak eruit gooien dan heeft hij misschien nog wel adem om te blijven.

 4. anneke g at 22:40

  Mark en Benjamin voelen zich bedreigd door Bjorn , Mark hoeft nu geen toestemming te vragen omdat hij alles beslist en laat hem (Bjorn) nu in de stront zakken hij gaat met de winst die Bjorn had die 5000,00 euro zijn feestje organiseren
  Onze grote lafbek
  Bjorn had eigenlijk niet op de bank moeten zitten maar Mark hij hoorde daar de grote dief ,wat zal hij nu nog meer uitvoeren met geld van een ander

 5. harry at 21:09

  Bjorn heeft gelijk.Ik zou het ook niet bergrijpen , als ik hem was.Of het is teveel drinken , of elkaar afkatten.{op zijn zachts gezegd } Hijhoort daar niet thuis, hij heeft normen en waarden, kan je van de rest niet zeggen. Ga naar huis , je verdient veel en veel beter.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Hyl at 20:58

  Bjorn je hebt je doel bereikt, en als er 1 beschaafd is ben jij dat wel
  Laat de boel de boel en laat ze maar lekker zuipen
  Ga lekker door het hek, ben je in ieder geval van die tiran af

 7. Toet at 19:17

  Björn ga naar huis .je zit tussen ratten.Je hoort daar niet.Met jou beschaving kom je altijd in de problemen.Die Iwan is de grootste rat .Wordt kwaad als hij stemmen krijgt.Tjonge jonge wat een engerd.Ga naar Irak en kom nooit meer terug Daaaaaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *