Cees vindt Rolf popie jopie gedrag hebben

Cees vindt Rolf popie jopie gedrag hebben

Nog meer praat over de nieuwelingen! Toen de twee nieuwe potentiële bewoners binnen kwamen ontstond er al gespreksstof. En dat zullen we de komende dagen ook wel houden. Ook veranderen bewoners regelmatig van gedachten. Zo schreven we eerder al over Mark, toen de twee net binnen kwamen neigde hij meer naar Roelie maar sinds vandaag denkt hij daar toch weer anders over. Ook Rob en Cees bespreken hun gedachten over de nieuwen, echter wordt dit keer Rolf besproken…

Rob vindt beide potentiële bewoners een aanwinst voor de groep, maar denkt dat de meesten op Roelie zullen stemmen. Cees denkt dat door het “popie jopie” gedrag van Rolf hij de bewoners van zich afschrikt. Ik heb zo veel groepsprocessen meegemaakt gaat Rob verder. En als je binnenkomt moet je gewoon lekker jezelf zijn en niet zo’n grote mond hebben. Vaak werkt dat averechts. Eerst de groep eens leren kennen. Maar aan de andere kant geef ik hem geen ongelijk. Je komt hier binnen, je wil je bewijzen, je hebt vier dagen de tijd. Je wil gewoon je plekje bemachtigen. Kortom de heren twijfelen nog, uiteindelijk zal er een keuze gemaakt moeten worden. Roelie voor de gezelligheid of Rolf die veel in zijn mars heeft…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *