De doelen van Roelie

De doelen van Roelie

Rolf heeft tijdens zijn voorstelronde duidelijk zijn doelen vertelt. Maar de doelen van Roelie zijn voor sommige bewoners niet helemaal duidelijk. Daarom besluit Bas het gesprek met de nieuweling aan te gaan. Wat is ze van plan in Utopia als ze mag blijven?

Op het rokersbankje vraagt Bas aan Roelie wat ze allemaal wil bereiken in Utopia. Ze vertelt enthousiast dat het haar echt de bomb lijkt om tassen van canvas te maken en te combineren met de tekeningen van Gaby. De tekeningen komen dus op de canvas tassen. Ook wil ze mensen bewust maken van huidkanker wat ze ook heeft gehad. Ze wil iedereen waarschuwen voor de gevaren van de zon en de zonnebank. Maar om mensen toch nog een zomers kleurtje te geven wil ze een spray tan salon op gaan zetten. Maar dat is nog niet alles, ze wil graag een tosti paleis maken! Een tosti paleis vraagt Bas verrast. Maar dan ook echt dikke tosti’s antwoordt Roelie met een lach op haar gezicht.

Maar of de doelen van Roelie bij iedereen zo gewenst zijn? Bij Mark en Wim niet echt… De twee hangen bij het zwembad en hebben het over Roelie. Roelie toont volgens de heren weinig initiatief. Wat wil ze nou precies vraagt mark zich af, wat is nou je doel hier? Ze wil met spray tan aan de gang maar waar komt dat geld vandaan? Het lijkt Mark dan wel handig om een bedrijfsplan te hebben omdat er een investering nodig is. Wim antwoordt dat hij daar Roelie al over heeft aangesproken. Maar wie heeft nou de meeste waarde? De twee hebben een flinke lijst waaraan ze moeten voldoen qua criterea. Het is ook een beetje persoonlijk natuurlijk gaat Wim verder. Je hebt er een klik mee of niet. Mark sluit zich erbij aan en diegene moet wel toegevoegde waarde hebben. Roelie komt er daarna bij staan en vraagt of ze stoort. De heren doen alsof er niets aan de hand is. Nee hoor antwoorden ze… Zondag weten we wie er mag blijven, wie zal het zijn? Rolf of Roelie?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *