Mark heeft het moeilijk

Mark heeft het moeilijk

Een rustige dag gaat voorbij in Utopia. Ook de bewoners genieten van het mooie zomerse weer. Mark heeft het vandaag een beetje moeilijk, zeker nu Gina gisterenavond de vriendschap definitief beëindigde en haar nieuwe vlam een mail stuurde.

Hij sprak er voor het centraal al even over met Rob. Mark vertelde dat hij nu geen maatje meer heeft en denkt daardoor ook veel aan huis. Rob begrijpt het ook wel, Utopia is niet niks. En je zit ook in een heftig pakketje voegt hij eraan toe. Mark vertelt dat het gisteren nog gezellig en goed ging maar vandaag heeft hij totaal geen energie. Volgens Rob heeft iedereen daar wel last van. En denken kost ook een hoop energie. Rob denkt dat het beter is om het los proberen te laten, je moet hier ook lol hebben. Zet de knop om en ontspan, anders hou je het hier niet vol.

Na het centraal sprak nieuweling Rolf ook nog even met verdrietige Mark. De twee zitten onder een boom in de schaduw. Mark vertelt aan Rolf dat hij nogal verbaasd was over hoe het vannacht ging. Gina kwam naar hem toe maakte hem wakker voor een gesprek. Rolf antwoordt dat Gina al eerder sprak over Mark. Zo zei ze onder andere mijn honden zijn belangrijker dan hij. Maar tuurlijk hou ik van hem. Dat zal niet zomaar overgaan.

Wel vindt Rolf het wel bijzonder om te merken dat Stefanie en Rob Gina hebben aangesproken over de manier waarop zij met Mark omgaat. Volgens Rolf moet Mark nu echt aan zichzelf gaan denken. Mark geeft de nieuweling gelijk, en weet ook dat hij Gina moet loslaten. Alleen emoties in Utopia zijn anders. Wij kennen elkaar nu zestien weken, maar dat voelt als honderdzestig weken. Alles gaat maal tien, ik moet door, ik weet het. Zal Mark Gina los laten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. ah at 10:49

  Ik zeg of schrijf dit niet vaak, maar hoe Gina Mark behandelt is bij de beesten af. Een klein kind is er niets bij. Mark dumpen dat…………wijf. Buiten Utopia kan je een betere vinden.

 2. Hortence at 10:45

  Mark,je bent niet goed bij je hoofd.Lach dat mens Gina gewoon uit ze is niets meer dan een hoer.Sorry hoor ik ben ook een vrouw Gina ,doet dingen die hoeren doen.Die vent waarmee Gina,heeft gekust heeft ook gezien dat Gina met jouw het bed heeft gedeeld een paar uur na hun kus.Gina ,maakt het ook met jouw uit een paar uur later kust ze met een ander.Die ander waarmee ze kust gaat naar huis niet veel later seks Gina met Mark,op de bank.Een gezonde meid doet dat niet alleen een hoer die geen waarde heeft van haar lichaam.

 3. Wil at 19:40

  Mark laat haar in de str……zakken, wat is ze walgelijk bezig, en dan ook nog zeggen dat ze van je houd? Dat flik je niet als je zegt van hem te houden, bah gina de volgende ronde hoop ik dat je eruit gaat, want je bent heel gemeen bezig

 4. Detje at 19:20

  Laat die Gina los, met de stemming zegt ze nog hoe belangrijk eerlijkheid is. Wie beloofd Mark om die jongen te verwijderen? Juist Gina en wie heeft die jongen nu een mailtje gestuurd…….Gina hoezo is eerlijkheid belangrijk…….begin bij jezelf. Heb me in haar erg vergist, als ze drank op hebt is Mark weer goed…….vreselijk die personen.

 5. anna at 17:32

  Waarom dat sarren, Mark wakker maken om tegen hem te zeggen dat ze zelfs geen vriendschap meer wil.die jongen die ze nu wilt hebben die mag wel goed nadenken waar hij aan [zou] beginnen!En dan moet juffrouw sloerie ook niet meer naar Mark toegaan als hij in bed ligt!!! Vals kreng

 6. anneke at 17:30

  mark laat los ze is je niet waard als ze zowiezo haar honden op nr 1 zet dan klopt er al iets niet,je verdient beter vond haar toch al een rare wilde verkering met je maar niet met je naar bed klopt toch ook niet geen enkele man houd dat vol,ga terug naar Vanessa die paste beter bij je gina had de broek aan bij je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *