Cees ergert zich aan Gina

Cees ergert zich aan Gina

De bewoners maken schoon zoals we eerder omschreven. Maar Cees hoe kan het ook anders ergert zich weer rot aan van alles en nog wat. Nadat Ivan alles had uitgelegd en de teams had ingedeeld gingen sommigen nog even roken voordat ze hard gingen werken. Maar voordat de bewoners daar de kans voor kregen schreeuwt Cees vanuit de keuken, wie vergeet zijn bekers weer?! Weinig reactie volgt, echter schreeuwt Gina wel ik ben er nog! Rustig ik moet eerst de tijd hebben om op te staan! Cees vindt het op zijn manier weer niet kunnen dat zij zo tegen haar schreeuwt. En dat is Bas dan ook weer opgevallen. Hij adviseert om zich niet zo druk te maken. Cees antwoordt zachtjes laat het allemaal maar. Ik zeg alleen maar iemand vergeet zijn bekers en ik krijg meteen een grote bek.  Zo gaat het de f*cking hele tijd. Ze zijn altijd in staat om de boel weer om te draaien. Bas loopt weg en Cees rukt op een agressieve manier een nieuwe vuilniszak van de rol af. Tijd om wat te gaan doen!

Momenteel werken de bewoners nog steeds, we zien Naomi bijvoorbeeld druk bezig met een handmaaier. En de rest werkt zich ook nog uit de naad. Bas, Wim en Bjorn doen het wat rustiger aan. Zij liggen met hun hoofd op tafel plannen te bedenken. Ze zijn druk bezig met Hollandse spelletjes te verzinnen. Tot ergenis van Cees, maar daar gaan de heren maar  sarcastisch mee om. Kortom een productief dagje dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 16:34

  Cees zegt: “Ze zijn altijd in staat om de boel weer om te draaien”.
  Als er iemand goed is in het verdraaien van de waarheid is Cees het wel en dan dit vertellen(kletsen) bij anderen (zoals bij Ivan of Mark). Cees bij deze, “de pot verwijt de ketel tot ie zwart ziet”.

  Ik ben die Cees zo zat, hij haalt mij het bloed onder de nagels vandaan, met z’n voortdurende geklaag/ eeuwige klaagzang. Hij verziekt daar de hele boel.
  Hoop niet dat het gebeuren zal, maar je kunt erop wachten, dat dit ’n keer flink uit de hand gaat lopen, met alle gevolgen van dien.

 2. gea at 14:15

  Als de familie van Cees hem nu eens adviseert om naar huis te komen zijn we allemaal weer blij ,of zijn ze juist blij dat hij daar de boel verziekt met zijn gezeik

  • Mjo at 16:42

   Ben het met je eens @gea.

   Wat je al schrijft, vermoed ik dus ook, dat het thuisfront misschien wel blij is om een tijdje verlost te zijn van Cees, de zeurkous. Ten minste als hij thuis ook zo is, dat weet ik dus niet.

   Moeten we maar wachten dat hij bezoek krijgt, en dat dan een bewoner vraagt, of Cees thuis ook zo zeurt en ze blij zijn een tijdje van hem verlost te zijn. Dus inwoners, wie durft. hahaha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *