Nicole niet blij met ansichtkaarten

Nicole niet blij met ansichtkaarten

Cees had een idee, deze heeft hij geopperd in het centraal en dat is het maken van ansichtkaarten. De bewoners waren enthousiast maar vandaag lijkt daar toch verandering in te komen.

Want Nicole is niet blij met de ansichtkaarten, althans niet met de ansichtkaart met haar foto erop. Want de eerste paar ansichtkaarten zijn al geleverd, kaarten met grappige foto’s van de bewoners om te verkopen. Maar als Nicole een ansichtkaart ziet met een foto van haar erop is ze not amused. Ze heeft namelijk helemaal geen toestemming gegeven. Eerder had ze al gevraagd aan Naomi om de foto te verwijderen maar dat is dus niet gebeurd. Nu staat het op een kaart vastgelegd. Ik lijk verdomme wel 68 als ze naar de foto kijkt. Blij of niet toch lijken de meeste de kaarten wel leuk te vinden. De meeste hebben er namelijk de grootste lol om…

Wat gebeurd er verder in Utopia?
De schoonmaak dag waar we eerder over schreven zit er weer op. De bewoners zitten momenteel binnen in de loods, de stem heeft ze namelijk gewaarschuwd voor onweer. Verder heeft Cees nog meer geklaagd tot ergenis van de meeste bewoners. Zo verbaasde Cees zich over het feit dat er zo weinig fruit is. Volgens Gina is het niet haalbaar en kost het veel te veel voor 15 man. Cees klaagde nog lekker door maar om daar nog uitgebreid over te schrijven lijkt ons niet de moeite. Momenteel zit iedereen in de woonkamer om het spel weerwolven af te maken. Wie zal de weerwolf zijn? Wellicht kunnen we je er later over berichten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Corry at 11:32

  Drank is er in overvloed maar geen geld voor fruit het lijkt wel een drankkamp daar en Gina is een onruststoker snap niet wat Mark in haar ziet dat mamaskindje

 2. anneke at 17:43

  Fruit is gezond maar drank en roken niet fruit kan goedkoop zijn bij de boer en volgens mij was dat vorig jaar ook zo .
  Drank is duur een pakje sigaretten kost ongeveer 6 a 7 euro en dan heb je er maar 20 en als je een stevige roker ben rook je voor 6 a 7 per dag dan mag Cees toch fruit eten appels 6 stuks bij super 3 euro de boer is goed kopen.
  Laat een boer op de markt komen.
  Cees een zeur nee hij wil gezond leven

 3. MariaBora at 16:44

  Nicole, op tv lijk je inderdaad ouder dan je bent, vooral de laatste tijd, zou dat door het roken en drinken komen, door roken word je 2x zo vlug ouder als dat je niet rookt, ik ben 69 maar zie er veel jonger uit , ik zou wel eens langs willen komen om je in het echt te zien of je er werkelijk ouder uit ziet dan je bent.
  Nodig mij maar eens uit dan zie je wat niet roken met je doet.

 4. joze at 16:26

  Waarom vinden ze daar dat Cees een zeur is?
  O.a. Nicole zeurt ook heel wat af en ja, Nicole, met die levens stijl van jouw,en anderen, krijg je al snel een hoofd waarbij je inderdaad al 68 lijkt!
  Daar kunnen Cees en Naomi niets aan doen,toch.
  ( Ben benieuwd of deze reactie wel komt, de vorige namelijk niet! )

 5. Mjo at 16:21

  Als er geen toestemming is gegeven voor het gebruiken / plaatsen van een foto op de ansichtkaarten vind ik het terecht dat, dat in dit geval, Nicole hier not amused over is. Men had op zijn minst kunnen laten weten welke foto men zou gaan gebruiken of er zelf (door Nicole) een laten uitkiezen.
  Bovendien heeft Nicole, nota bene, vooraf al tegen Naomi gezegd die betreffende foto te verwijderen.

  O ja, goed dat je (schrijver artikel) niet veel aandacht besteed aan het zoveelste geklaag van Cees. Jemig zeg, wat moet die man toch een naar leven hebben, met z’n dagelijkse geklaag. Is niet goed voor je gezondheid en je wordt er lelijk!!! 😉 van, beste Cees.

   • Mjo at 17:09

    Iedereen zijn of haar mening @joze. Gelukkig maar.

    Ik ben absoluut geen fan van Nicole en het niet vaak met haar eens, maar nu wel.

    • joze at 17:36

     MJO, ik zeg niet dat jij geen gelijk hebt, wat betreft toestemming geven of foto’s geplaatst/ gebruikt mogen worden.
     Alleen dat Nicole dit gezeur zou vinden, wanneer het een andere inwoner was geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *