Ivan belt met Remy Bonjasky

Ivan belt met Remy Bonjasky

Bas heeft eerder al een bokstrainer geregeld voor het boksgala met Ivan. Echter heeft Ivan zojuist hetzelfde gedaan, hij belt met Remy Bonjasky om bokstraining te krijgen van deze bokser.

Remy Bonjaskyis drievoudig winnaar van de K1 world grand prix en heeft een eigen MA (martial arts) sportschool. Enfin Ivan belt deze bekende bokser op en zodra hij opneemt glundert Ivan van oor tot oor. Ivan vraagt de bokser om hulp en Remy wil Ivan graag helpen met de voorbereidingen voor het boksgala. Ook gaat hij zijn best doen om zelf bij het boksgala in Utopia aanwezig te zijn. Ivan vraagt ook gelijk of hij een training zou kunnen krijgen. Dat ziet de bokser wel zitten, wat denk je van morgen vraagt hij? Ivan gaat daar uiteraard mee akkoord en is dan ook erg blij. Aangezien Ivan al ervaring heeft met boksen moet de training vast en zeker gaan lukken. We zijn benieuwd hoe dat gaat lopen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *