Steeds meer bewoners ergeren zich aan Cees

Steeds meer bewoners ergeren zich aan Cees

Steeds meer bewoners ergeren zich aan Cees. Hij moppert erop los en dat neemt een hoop irritaties met zich mee. Zo ook bij Rob en Benjamin, Stefanie, Gina en Nicole.

De heren zitten op het rokersbankje en het duurt niet lang voordat het over hun mede bewoner Cees gaat. Ook Benjamin irriteert zich aan Cees, zo vindt hij het irritant dat Cees apart van de rest slaap. Ik vind het slap van mezelf maar het kan een rede zijn dat ik volgende keer mijn stemmen op hem inzet. Het is een soort van bevoorrechte positie. Rob antwoordt niet snel problemen te hebben als hij ergens anders slaapt. Ergens vind ik het ook wel zielig namelijk. Benjamin antwoordt dat hij het wel relaxed vindt dat hij de keuken zo goed bijhoudt en dat hij veel werk doet… Misschien moet ik maar eens gaan praten met hem.

Ook Gina stoort zich nog altijd aan de grijsharige bewoner uit Utopia. Zij bespreekt het met Nicole, Gabriëlle en Stefanie. Cees kwam deze ochtend bij haar klagen over het weinige fruit dat er nog was en of er nog extra kon worden besteld. Toen Gina hem mededeelde dat het niet kon, omdat er niet elke dag fruit kan worden besteld bromde hij. Maar er kan wel elke dag bier en wijn worden besteld. Nicole antwoordt verbaasd, serieus? Begon hij daar weer over? Nog één keer en dan hoek ik hem neer voegt ze er geirriteerd aan toe. Stefanie heeft ook nog wat te melden. Cees kwam naar haar toe, hij had mijn was uit de droger gehaald en op de horeca tafel gelegd. Toen zei hij netjes toch? Ik heb toen tegen hem gezet dat ik dat liever niet had. Alles lag open en bloot, mijn strings en bh’s… Mensen hoeven niet te weten wat ik allemaal aan doe! Een hoop negativiteit over Cees, zal hij in de gevarenzone komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. paula at 17:26

  diegene die het meeste drinken hebben de grootste hekel aan cees.ik vind dat john de mol eens moet ingrijpen betreffende het drankgebruik. dit kan toch nooit de bedoeling zijn geweest van utopia.

 2. anneke g at 15:11

  Ik hoop dat er eens iemand is die Cees persoonlijk kent en iets schrijft over Cees hoe hij echt is want ze zijn er volgens mij wel , DUS MENSEN DIE CEES KUNNEN VERLOS ONS .
  Hoeven we niet zo kwaad meer over hem oordelen

 3. Toet at 07:06

  Kees mag dan klagen.Maar hij scheldt nooit iemand uit.Is beleeft naar andere toe.Werkt hard en is schoon.Respect voor oudere heeft dit stelletje niet en verder roddelen ze over hem……Voor mij mag hij op nummer een komen.

  • Merel at 11:46

   Toet helemaal met je eens toch van den zotte dat er geld is voor dagelijks fruit maar wel voor drank!! Echt waar niet te geloven dit…

 4. anna at 06:58

  Hortence niet iedere pijn is hetzelfde ook rugpijn niet….maar dat terzijde het is een mopperpot maar wat die Nicole zei ”dan hoek ik hem neer” ze kan niets horen over haar drankmisbruik en over oude mensen wat een uitspraak…. en die zuiperts zijn niet eerlijk de drank kost nogal veel geld ,geef Cees zijn fruit daar heeft hij recht op en nee niet van zijn eigen zakgeld laat ze zelf maar hun zakgeld uitgeven voor de drank…..Een beetje Respect voor de ouderen zou niet misplaats zijn….

  • anneke at 15:07

   Moet ze( Nicole) een keer doen dan zijn we van 1 vervelend persoon af want dan er meteen uit , ze zeggen toch wel eens drank maakt meer kapot , dit is gewoon drank praat ze begint net als Ivan te denken dat ze de beste is ,ja met mensen kapot maken daar zijn ze goed in

 5. Ruud at 04:46

  Heerlijk vent die Cees mag hem wel …Hij voed die gasten op. en van mijn mag hij lekker klagen over het drinken wat ze bijna allemaal doen …………goed voor beeld voor de JEUGD dat drinken .

 6. anneke g at 22:53

  Hoorde Nicole zeggen over oudere mensen zijn vervelend de oudere mensen daar. horen haar ouders ook bij en er komen ook oudere mensen op bezoek daar zal ik maar mee uit kijken want daar moet je het van hebben.

 7. joze at 22:23

  Waarom vinden veel inwoners en mensen hier op de site, dat het normaal is dat er extra sigaretten voor de dames en heel veel drank voor de zuipers gekocht wordt door de B.V.
  Maar als Cees vleeswaren of fruit wil, dat hij dat dan van zijn zakgeld moet kopen en minder shag!
  Oke, Cees is ook niet mijn favoriet, al heeft hij meestal wel gelijk. Maar tegen dit soort oneerlijkheid kan ik niet goed tegen.

  • Marja at 11:25

   Helemaal gelijk Joze er kon ook wel fruit worden besteld toen de meiden een sapkuur wilden doen en vervolgens toch nog ’s avonds een hele maaltijd en allerlei snoep vraten.
   Cees zeurt wel erg maar meestal heeft hij gelijk en alles wat hij zegt wordt uitvergroot. Zeker door die onbeschofte Stefanie

 8. gea at 20:54

  Wat maakt Cees zich toch druk over fruit ,hij heeft toch ook zakgeld dan koopt hij maar een pakje shag minder en dan koopt hij daar maar een netje mandarijntjes van.

 9. Manon at 20:07

  Wel een beetje vreemd dat stephanie dat zegt! Niet iedereen hoeft te weten wat ik draag, nee heel Nederland mag je wel zien liggen met je benen wijd maar je lingerie mag niet gezien worden!

 10. Hortence at 20:03

  Cees,liegt dat hij last heeft van zijn rug.Ik zag dat hij op een matras op de vloer slaapt.Kan nooit als je last heb van je rug.Ik heb ook last van mijn rug en ben veel jonger dan Cees.Ik kan niet zo laag liggen en zitten.Cees ,slaapt gewoon laad ,staat vervlogen vroeg op en staat te werken.Jullie moesten nooit dat matras voor hebben gekocht.Hij heeft nu het gevoel dat hij beter is dan de rest van jullie.Cees,moet gewoon in de loods slapen anders naar huis.Is niet eerlijk.

  • anneke g at 22:48

   Maakt niet uit waar je een matras neer legt ik zal ook kunnen slapen zo, het maakt toch niet uit zolang je maar nier zo op de grond hoeft te leggen zonder matras.
   En waarom mag Cees niet in de B&B slapen en Ivan daar wordt door Rob niets over gezegd alleen bij Cees heeft hij commentaar de niets nut .
   En Gina ergert zich aan Cees wat doet zij ze gaat meteen naar de meiden , en Cees mag niet klagen over dat er te weinig fruit is maar jullie zuipen als gekken en roken als een ketter mag hij dan zijn fruit hebben

 11. Sannie at 19:25

  Nou, dat zie ik dan toch anders. Als zij zich eens allemaal normaal en REDELIJK gedroegen, ook qua bestellingen en opruimen (zoals het thuis ook van hen verwacht zou worden), dan had Cees niet zo veel redenen om te blijven mopperen op dat stelletje aso’s. God weet wat een leuke en gezellige vent het dan zou zijn.

 12. MariaBora at 19:17

  Die Stefanie, mensen hoeven niet te weten wat ik allemaal aan doe, ze hoeven ook niet te weten wat jij allemaal uit doet, maar dat vind je niet zo erg toch, daar kick jij op.

 13. Ann at 19:16

  Zo ik heb vanavond net gekeken. Wat een vervelende irritante vent is dat.. Dat zal je vader maar zijn, of je opa, nog erger je man.. Op alles en iedereen. Commentaar.. Je bloeddruk loopafstand t omhoog als je tv kijkt, moet je nagaan dat je in utopia zit.. Vind het knap dat hun ziich inhouden.

  • Mjo at 12:18

   Helemaal met je eens. @Ann.

   Vreselijk toch, als je zo moet leven. Geen enkel plezier in je leven hebben, want daar lijkt het toch wel op. Ik denk dan ook dat Cees veel meer zou bereiken, als hij zich anders zou opstellen. Hij moet nu toch wel onderhand in de gaten hebben dat hij met zijn huidige gedrag 0,0 bereikt, alleen maar het averechtse.

   Ik ben zelf 58 jaar, dus niet veel jonger als Cees, dus ik denk dat ik wel mag zeggen, dat ik hem een oude zeur vind. Zonder dat respect voor ouderen bij mij in het gedrang komt. Want dat heb ik wel degelijk. Maar het wordt moeilijk, bij het constant blijven zeuren, dat op te brengen voor zo’n man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *