Standhouder zegt af om drankgebruik

Standhouder zegt af om drankgebruik

Het drankgebruik is veel besproken in Utopia, maar ook buiten de poorten van Utopia is het opgevallen want zojuist is er een mailtje van een standhouder binnen gekomen. Een afzegging om het drankgebruik door de bewoners.

Ivan leest met verbazing een mail dat een van de standhouders niet meer zal komen tijdens de markt. Volgens de standhouder wordt er overmatig gebruik gemaakt van alcohol en daarmee wil daarmee niet geassocieerd worden. Vervolgens loopt Ivan naar Bjorn die vraagt of hij ook het mailtje gezien heeft. Bjorn lijkt niet onder de indruk, hij had het al een beetje aan zien komen. Nou, that’s a first zegt hij. Benjamin leest het mailtje ook en vindt het een rare mail. Hier kan ik niks mee, we hebben toch weleens feestjes? Bjorn denkt daar anders over, we hadden dit aan kunnen zien komen natuurlijk. Ook Ivan is het ermee eens, dit is wel een dingetje ja. Buiten bij de veranda laat Ivan Nicole ook et mailtje lezen. Ik voel me echt niet aangesproken reageert ze zodra ze alles doorgenomen heeft. Ivan antwoordt dat dit is wat zij als groep uitstralen en dat moeten we ons beseffen. Het is denk ik niet nodig om hier een heel ding van te maken maar het is goed om het in ons achterhoofd te houden. Het duurt niet lang voor de rest van de groep het ook mee krijgt. Iedereen weet dat er de laatste tijd veel gesproken is over het alcoholgebruik in Utopia, maar dat het imago nu zo verslechterd is komt toch hard aan. De meesten voelen zich niet aangesproken, misschien wel tegen beter weten in. Misschien is het tijd om meer rekening te houden met het drankgebruik?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. RUUD at 23:14

  En wie heeft gelijk gehad CEES ..hij zei al dit is geen goed voorbeeld voor de TV kijkers dat drinken HOPPA hij heeft gelijk prachtig en maar klagen over CEES mag hem wel.

 2. Marja at 11:33

  We hebben toch weleens een feestje zegt een van de grootste zuipschuiten in utopia.
  Hoop dat er meer afzeggingen komen, misschien dat hun ogen een keer opengaan, maar ik denk het niet.

 3. fred at 11:01

  Wij kijken reeds lange tijd niet meer naar utopia,omdat het met deze mensen helemaal de verkeerde kant op gaat.
  Dit heeft totaal niets meer te maken met de opzet van dit programma.
  Het is een grote zuipclub,tevens doet het bijna aan een parenclub denken met al dat hitsig volk wat erin zit,kortom een grote aso bende!!!
  Ieder doet zijn eigen ding ,velen doen ook gewoon niks,en anderen spelen voor dictator!
  Als ik de programmaleiding een goede tip voor 2016 mag geven,dan begin 2016 met alles nieuwe mensen,alle bewoners die er nu inzitten absoluut eruit gooien!!!!
  Breek alles af wat opgebouwd is,laat dit maar die luie swansen doen die er nu nog inzitten!
  En laat de nieuwe groep helemaal opnieuw beginnen ,zodat hun een reele kans krijgen om eventueel een betere wereld daar op te bouwen.
  Je zult zien dat dan ook de kijkcijfers omhoog gaan,snap trouwens niet dat zo,n clevere zakenman als J.D.M dat niet inziet!
  Mvg Fred

  • joze at 22:51

   Fred, die lage kijkcijfers maakt voor JdM /Talpa niets uit. Het gaat erom hoe lang het programma in Nederland op de buis is. Dat maakt zijn format wel of niet aantrekkelijk om te verkopen aan buitenlandse zenders. En na de tegenslag met America en Duitsland, moet het programma hier wat langer op de buis blijven.

  • anneke g at 23:00

   Net wat iemand laatst schreef hier een, ander programma met die kijkcijfers lag er al lang uit kijk maar naar het programma van Beau of nog meer van zuks soort programmaas.

 4. claudia at 09:18

  Hoe zo ze voelen zich niet aan gesproken! Dat is nou precies het probleem met deze mensen. Ze leven met elkaar in een groep dus iedereen is even schuldig. Je kan ook zeggen vandaag niet en morgen niet alleen in het weekend wat drinken. En je moet elkaar op aan kunnen spreken over het drank gebruikt. Je bent wel met je kop op de tv.

 5. joze at 21:09

  De grootste zuiperds hebben natuurlijk niet in de gaten, dat zij degenen zijn die bedoeld worden, want die vinden zelf dat ze helemaal niet zoveel drinken.

 6. gea at 20:50

  Dat is de eerste en nu zullen er wel meer volgen en dat Benjamin dan niet weet waar het over gaat, hij is wel een van de grootste zuipschuiten daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *