Een zware training voor Bas

Een zware training voor Bas

We schreven er al over in de Utopia nieuwtjes van vandaag. Fitz de bokstrainer is weer langs gekomen. En ondanks het mooie weer ging de training er pittig aan toe. Dat moet ook wel want voor het kickboks gala met Ivan moet Bas ook in topvorm zijn.

Als trainer Fitz de loods betreedt, is Bas enthousiast en barst van energie. Maar naarmate de tijd vordert, wordt het duidelijk een stuk moeilijker. Hij krijgt geen tijd om bij te komen stoppen is geen optie aldus de trainer. Al snel is Bas doordenkt van het zweet en ademt hij zwaar. Bas zegt zuchtend dat het echt geen training meer is. Fitz blijft hem aanmoedigen dat Bas door moet zeggen. Want voegt hij eraan toe, als je in de ring staat, kan je niet even stoppen. Bas houdt het nog een half uur vol maar dan lijkt zijn grens bereikt. Ik heb er geen zin meer in zegt hij helemaal uitgeput en slaat zijn handen voor zijn gezicht. Fitz wil dat Bas nog even doorzet. Dit is geen kattenpis zegt hij. Het komt helemaal goed, Bas. Dit is lastig en dit is pijn, maar daar gaan we doorheen. Je mag niet van je pad afwijken. Ik sleep je er doorheen. Een kwartier later is het dan eindelijk voorbij. Fitz geeft bas een schouderklopje, hij is trots. Bas haalt opgelucht adem. Zo  zegt hij, tijd voor een biertje. Zal Fitz Bas in topvorm kunnen krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. gea at 12:12

  Je kon er donder opzeggen dat Ivan er niet uit gestemd werd anders kon dit boksgedoe niet doorgaan. Zoals je Bas hier ziet zitten lijkt hij aan het eind van zijn latijn te zijn.

 2. Toet at 06:10

  Leiders die denken boven andere te staan daar moet je voor oppassen.Iwan is ook zo.n persoon.Ze onderdrukken andere en proberen met een grote mond indruk te maken.Bas is een andere jongen zacht lief en aangenaam om naar te kijken.Waar zijn zijn ouders die moeten dit uit zijn hoofd praten.De regie doet niets.Ik hebt te veel onrecht daar gezien.Over Iwan moet ik een plus puntje geven zoals hij opkwam voor kees zijn slaapplaats.Te triest voor woorden dat ze die man geen nachtrust gunnen.Ik zou ook niet tussen die viespeuken willen slapen ………..Bas lekker door gaan met je diertjes je bent de enige die me blij maakt.

 3. joze at 21:17

  Toet en Ann. De regie zal er toch zeker wel op letten dat Ivan Bas niet echt pijn doet.
  Ik denk dat het eerder een komisch toneel stukje gaat worden.
  Alhoewel, SBS is natuurlijk een grote sensatie zender, die alles doen voor de kijkcijfers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *