Kroegennacht in Utopia is begonnen

Kroegennacht in Utopia is begonnen

En toen was het tijd voor een feestje! Een alcoholisch feestje want het is een kroegennacht. Het is niet extreem druk, maar de zaal is zo ingericht dat het wel druk lijkt. Laten we hopen dat de bewoners wat geld kunnen verdienen vanavond. Ook Cees wordt aangesproken over het alcoholgebruik, hij hoopt dat alles vanavond goed zal gaan. Zelf heeft Cees ook een flesje Radler in de hand, hij lijkt zich aan te passen aan zijn mede bewoners. Wij hopen dat er wat zal veranderen want de laatste tijd is er nogal wat negativiteit rondom het drankgebruik. Andere unieke evenementen is misschien ook een optie… Enfin, de zaal is redelijk vol en op dit moment is Vinzzent een optreden aan het geven en krijgt het publiek toch zo ver om mee te doen. Ook de vrouw die Bjorn leuk vindt is er weer, zal ze vanavond meer succes hebben? De bewoners zijn het podium op geroepen door Vinzzent terwijl hij zijn laatste liedje zingt. Er wordt vrolijk gefeest en er zijn nog een aantal artiesten te gaan. Het feestje duurt immers nog tot 23:00 uur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:51

    Een kroegenacht wat om 23.00 al stopt, ja zelf gaan ze door tot in de kleien uurtjes , gaan ze de winst (als die er al is) op zuipen.

  2. Alie at 20:15

    Kroegennacht????
    Gewoon avondje zuipen met wat artiesten er bij,
    Morgen zijn er weer een aantal moe, en hebben pijn,waar komt dat toch vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *