Ivan had meer van Rolf verwacht

Ivan had meer van Rolf verwacht

Terwijl de kroegentocht nog steeds bezig is besluit Ivan het gesprek even aan te gaan met nieuwste bewoner Rolf. Ivan heeft Rolf namelijk wat te melden.

Samen lopen de heren even naar de koeien, Ivan heeft namelijk aangegeven een gesprek te willen. Als ze eenmaal rustig staan vraagt Ivan wat Rolf van de avond vindt. Past dit bij zijn Utopia? Rolf vertelt dat zijn doelen ideeën verwezenlijken en kansen grijpen is. Naast evenementen organiseren, moet de groep elkaar versterken, moet er een structuur komen, moet de BV minder chaotisch zijn. Kortom samenwerken dus. Rolf is ook veel bezig met koken en wil een exclusief etentje kunnen aanbieden. Die insteek geldt ook voor de evenementen het moet een speciaal zijn, aldus Rolf. Een beleving. Rolf laat zijn gedachten ook even gaan, hij denkt dat er misschien wel te veel evenementen worden georganiseerd. Ivan lijkt niet echt onder de indruk van het geen wat Rolf tegen hem vertelt. Ik had gehoopt dat je mij een ideetje zou geven om verder te kijken. Ik denk dat jij hetzelfde bent als de rest. Dat hij wel constateert wat er moet gebeuren maar vervolgens gebeurt er niets. Rolf ontkent dit, zijn Utopia is zelfvoorzienende samenleving opzetten en de akker is daarvoor de eerste stap…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 14:43

  Dit is geen gesprek, iemand moet gewoon weer op audiëntie komen bij het opperhoofd van Utopia, om vervolgens ter verantwoording te worden geroepen.
  Zo wordt elke “nieuwe” gekneed en gevormd naar Ivan’s maatstaven. Dat heeft hij ook bij Benjamin gedaan, die nu als een drolletje aan zijn achterwerk hangt.
  Had ik al gezegd dat ik zoooo had gehoopt dat Ivan bij de vorige stemming naar huis zou worden gestuurd? 😉

 2. Mjo at 09:39

  Ach Ivan toch, bij jou is toch nooit iets goed. Ik denk dat je sommige bewoners, hoe vreemd het misschien ook klinkt, als een bedreiging ziet. Jij, Ivan wilt de baas zijn en denkt alles beter te weten en te kunnen. Maar dat is niet zo. Je bent geen teamplayer, en daardoor hoor je niet in Utopia thuis.
  Dus doe je zelf en ons een plezier en vertrek.

  Rolf is pas een “blauwe maandag” in Utopia, moet zijn weg en plek nog vinden. Maar ondanks dat doet Rolf het op dit moment goed. Dat zal het zijn wat Ivan steekt.

 3. tintje at 09:32

  Ivan, geef die jongen eens een goede kans, hij is er net en dan kan je niet verwachten dat hij het direct op rolletjes krijgt, o ja, dat kan alleen Ivan toch

 4. Hyl at 08:31

  Bij Ivan kan niemand wat goed doen alleen hij zelf, de dictator
  Rolf doet het goed, wat wil Ivan nou????
  Gewoon kritiek geven????
  Pas maar op tot hij ktitiek ontvangt, dan slaan zn stoppen weer door
  Ga toch weg Ivan, en hou oorde rest je b….

 5. anneke g at 22:21

  Hoe hard sommige ook hun best proberen te doen IVAN vind niks goed als hij het beter kan doe het dan zelf o nee IVAN kan alles beter ik begrijp niet waarom IVAN niet alleen in UTPOIA zit de mede bewoners zijn alleen voor de gezelligheid (die er niet is)
  En Rolf volgens mij moeten jullie het hebben van organiseren van evenementen het zal alleen beter zijn als jullie daarna geen zuip feest voor jullie zelf doen

  • jane samson at 11:22

   Rolf had de kans om die controle freak IWAN de VERSCHRIKKELIJKE eruit te bonjouren.
   Net als bas die zijn rug dekte bij de vorige stemming, krijgt ook rolf netjes gezegd stank voor dank.
   IWAN heeft zijn langste tijd daar gehad een RUZIEMAKER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *