Het was een gezellige nacht voor Benjamin

Het was een gezellige nacht voor Benjamin

De kroegennacht was gisteren erg gezellig maar op het einde werd het nog gezelliger voor Benjamin met name. Want hij dook met een vrouwelijke bezoekster de bosjes in. Wat daar precies gebeurd is was moeilijk te zien maar na enig smakende geluiden kunnen we wel inschatten wat er gebeurd is. De bezoekster noemt hem een boefje en is bang dat ze zichtbaar op beeld is. En dat ze in de uitzending zou komen omdat er weer iemand met een bewoner heeft gezoend. Nou één ding kunnen we zeggen, de “daad” of wat er dan ook gebeurd mag zijn was niet op beeld. Het geluid wel! Ook lijken bepaalde dingen niet goed meer aan te kunnen… Enfin voor verdere details bekijk het onderstaande filmpje maar. Utopia dag 600 is weer begonnen! Op naar nieuw avontuur!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 15:00

  Ik heb ergens gelezen dat deze jonge dame een paar keer “Nee” had gezegd en sommige dingen niet wilde. Soms is een jonge vrouw van 19 jaar nog niet standvastig genoeg om na het “nee” zeggen, ook “nee” te doen.
  Elke man die zijn eigen geile behoefte doordrukt, als een vrouw ook maar een keer nee heeft gezegd, is een ploert! En schuldig aan misbruik en aanranding!
  De regie is altijd zo snel met streamlocks als er “geheimen” over het programma worden besproken door bewoners.
  Ze hadden gelijk in moeten grijpen en deze jonge vrouw moeten beschermen tegen de lusten van Benjamin!!

  • Ann at 17:25

   Sorry hoor hannah, maar heb dat nergens gelezen, en zij komt denk ik niets voor niets naar daar, en ha zij is vrijwillig de bossen ingelopen, en dat is dan haar keus en als het een slim meisje was ga je niet mee in bosjes.

   • Hannah at 22:23

    Hallo Ann, ik ga hier niet de naam van een concurerende site neerzetten 🙂 , maar daar hadden ze de video in het artikel uitgeschreven, en zou dit meisje wel degelijk een aantal keren “Nee” hebben gezegd.
    Verder vind ik de uitspraak, in dit oort kwesties, als eigen schuld dikke bult erg ongepast.
    Dat is hetzelfde als dat als een meisje is verkracht, je zou zeggen:”Dan had ze maar geen rok aan moeten doen.”
    Sorry Ann, maar ik blijf erbij, als een man zich op wat voor manier dan ook vergrijpt aan een vrouw, is het de schuld van de man en nooit van de vrouw!!
    Als jij hier een andere mening over hebt respecteer ik jouw mening, maar ben het hier absoluut niet mee eens.

 2. Hortence at 11:59

  Schaamteloos al dat gedoe.Die gasten weten niet eens als die bezoekers een of ander ziekte hebben.Benjamin ,was ook met die Roelie naar bed,weet niet eens wie het is en waar ze vandaan komt. Benjamin ,moet uit kijken dat hij niet binnen kort vader wordt.

 3. gea at 11:35

  Ik snap al die meiden niet die daar op bezoek komen om maar meteen met jan en alleman te lopen klooien en zoenen en weet ik wat ze nog meer doen , en er dan bang voor zijn dat ze op tv komen. En ik kan al helemaal niet begrijpen dat ze Benjamin uitkiezen zo aantrekkelijk is hij nou ook weer niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *