Rob heeft een blauwtje gelopen

Rob heeft een blauwtje gelopen

Benjamin had het gezellig met een vrouwelijke bezoekster maar Rob was geïrriteerd, hij heeft namelijk een blauwtje gelopen. En dit kwam door Stefanie, als het feest afgelopen is en iedereen het terrein verlaten heeft gaat ze het gesprek met hem aan.

Bij de veranda spreekt Stefanie Rob aan. Waarom ben je zo geïrriteerd? Rob antwoordt dat hij er niet echt veel zin heeft om over te praten. Ik vond een bepaald meisje gewoon leuk en op een gegeven moment stond dat meisje met Stefanie te kletsen. Ik weet niet wat er besproken is maar ik stoorde me er behoorlijk aan. Stefanie trekt haar schouders op, niet dat je denkt dat ik loop te stoken maar ze wilde je niet. Volgens Rob is het toch anders. Er was een hele andere energie. Stefanie vertelt vervolgens wat er gebeurd is. Ze komt naar me toe en vraagt hoe zit het met jou en Rob? Ik zeg Ja, niets. Ja, maar hij zit achter mij aan, zegt ze. Dus ik zei ja, dus? Rob blijft volhouden dat het meisje achter hem aan zat maar geeft toe dat hij er al niet meer wakker van ligt. Hij lacht en samen lopen ze terug om naar bed te gaan. Tijd om te slapen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *