Familiebezoek voor Rob

Familiebezoek voor Rob

En toen was het tijd voor familiebezoek voor Rob. Het eerste bezoek voor hem in Utopia. Drie uur lang mag hij genieten van zijn familie. Hij zat bij Le Luifel te wachten samen met Cees en Ivan. Hij vertelde niet echt zenuwachtig te zijn. Niet veel later komt de familie het Utopia terrein op. Uiteraard wordt er weer geknuffeld en de familie stelt zich voor aan de rest. Het gezelschap bestaat uit vader, zus en broer. Zodra de handjes geschud zijn gaan ze dan ook lekker zitten en is het tijd voor cadeautjes en geklets. Rob krijgt van alles zoals sneakers en het duurt niet lang voordat er een lekker wijntje ingeschonken wordt met een lekker kaasje erbij. Na een sigaretje waar duidelijk wordt dat de familie trots op hem is is het tijd voor een rondleiding over het terrein. Rob laat alle plaatsjes zien, van de loods tot de koeienstal. De dag van Rob kan niet meer stuk! Herken je een aantal mensen wat aanwezig is? Dat kan, maar dat was een ander programma:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 17:51

  Ik zou wel eens willen weten waar de familie van Rob zo trots op is, dat gewip met Stefanie, drinken, luieren, meer heb ik hem niet zien doen, of zijn ze misschien trots dat Rob een tijdje vakantie heeft, zijn zij verlost van hem, thuis zal het niet anders zijn dan in Utopia.

 2. Moppie at 15:05

  Roel en Dido deden beiden mee in BB5 Roel werd 2e Dido werd er eerder uitgestemd het is de enige Big Brother die ik gevolgd heb omdat ik juist werkeloos was dat jaar, van de wek dacht ik al Roel/Dido maar dat zou toeval zijn!! Gister op twitter toevallig Joost tegengekomen en Joost was de winnaar van Big Brother 5
  Ik herkende Dido gelijk Roel als ik goed keek ook maar de stem van Dido zie je nou die stemmen die blijven hangen oei Gina!!

 3. Druif at 14:48

  Rob is de broer van Bart big brother 1
  Een groot asospel , moeten maar snel stoppen . Jullie zijn bezig een verkeerd voorbeeld te geven .er komt niks goeds uit de ideale samenleving . Maar dat wisten we al want die bestaat niet en zal nooit never bestaan . De goede mensen die beter willen zullen altijd het onderspit delven .

  • mel at 19:05

   nee niet van bart maar van roel. bart komt uit roelnsvarendsveen en rob en roel uit de buurt vsn Rotterdam. dat is goed hoorbaar vind ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *