Cees heeft toch in B&B geslapen

Cees heeft toch in B&B geslapen

Gisteren tijdens het centraal werd er kritiek geuit over het feit dat bewoners wel eens in de B&B slapen. Zo ook Cees. De groep heeft nu gezamenlijk afgesproken dat er niet meer in de B&B en in de Wellness geslapen wordt. Al stond niet iedereen hier achter… Cees wil zijn nachtrust en door o.a. het gefeest van zijn mede bewoners krijgt hij dit niet voldoende.

En wat blijkt? Als Cees in de keuken staat, komt Bas aanlopen. Nadat de heren elkaar hebben gegroet vraagt de Bas of Cees lekker heeft geslapen in zijn huisje. Ikke wel! antwoordt Cees. Ik zal je eens wat vertellen joh, niemand weet dat ik daar slaap. Ze slapen toch allemaal voegt hij eraan toe. Bas knikt, pakt een kop koffie en loopt de keuken weer uit. Wat zal de rest van de bewoners hier van vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Druif at 14:55

  Groot gelijk . Al ben je een verschrikkelijke zeur . Dat weer wel . Je bent ook jong geweest , maar waarschijnlijk iets betere opvoeding en respect voor ouderen gehad . Gelukkig zitten er ook andere mensen in Utopia . Respect moet wel van 2 kanten komen dat zal je hier nooit lukken met deze mensen . Maar je wist waar je aan begon. Ga lekker naar je eigen huis en kinderen , maar misschien vinden die het stiekum ook wel lekker dat Ne even weg bent 😉

 2. gea at 13:44

  Waarom maken ze achter in de loods geen plek vrij voor zeurpiet Cees, volgens mij hebben ze ruimte zat en anders kan hij beter vertrekken.

 3. Lisa at 13:16

  Had al veel eerder gemeld dat Utopia moest stoppen.Is nu gewoon een opvangplaatsen geworden voor mensen,die in de maatschappij vast zouden lopen.

 4. Jan at 11:48

  Wat een vervelende kerel is die Cees. Als je afspreekt dat je er niet gaat slapen dan moet je dat ook niet doen. Utopia is een grote soap geworden in tegenstelling tot het eerste jaar. Ophouden hiermee en een nieuw format bedenken.

 5. gea at 11:06

  Waarom kijken ze niet of er ruimte gemaakt kan worden voor diegene die dat wil om een eigen kamertje te maken. Volgens mij hebben ze ruimte zat zijn ze eindelijk van dat gezeik af. Anders zou ik zeggen Cees ga aub naar huis iedere keer maar weer zitten zeiken en zeuren alles wat hij doet is goed.

 6. Marja at 10:50

  Er wordt zoveel afgesproken en niet gedaan. Cees en Björn zijn nog steeds het pispaaltje. Ivan de verschrikkelijke met zijn volgelinge slapen ook in de b en b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *