Er was gisteren weer een feestje

Er was gisteren weer een feestje

Ondanks de voorlichting door de AA in Utopia is er gisterenavond / vannacht een feestje in Utopia geweest. Omstreeks 21:00 uur mocht de muziek aan zodat de bewoners even konden relaxen. Uiteraard met een drankje erbij. Verschillende Hollandse hitjes werden gedraaid en we zagen al snel een polonaise. Maar niet iedereen vond het leuk en gezellig, Cees bijvoorbeeld…

Hij vond de gekke muziek maar niets en vertelt een aantal bewoners zijn frustraties. Het komt erop neer dat hij het liefst weer in de B&B zou willen slapen. Hij besluit er maar wat grapjes over te maken. En toch maar niet te gaan voor er weer gezeik van komt… Verder heeft nieuwste bewoner Rolf zich ook van de goeie kant laten zien. Zo heeft hij samen met Stefanie verschillende duetten gezongen en deed hij ook nog een imitatie van Hans Teeuwen. Het zingen was Bjorn ook al positief opgevallen. Wellicht kunnen de twee een keer samen zingen?… Andere dames dansen er gezellig op los en wat later duiken er een aantal met chips het bed in. En dat terwijl Gabriëlle, Gina en Nicole aan het sapjes dieet waren begonnen! Omstreeks 00:00 zien we de meeste bewoners aanstalten maken om te gaan slapen. Op naar een nieuwe dag!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:45

  Ze moeten net als een keer in BB ik weet niet meer welke het was splitsen in twee groepen een drank groep en een die niet drinken een zelfde bedrag in de kas en kijken wie het red ,met dat bedrag al is het maar voor een maandje , ieder zijn eigen keuken slaapplaats maken voor twee groepen ,moet je kijken hoe ze dan zijn als ze geen geld meer hebben.

 2. Hannah at 17:42

  Zo liefffff …… Bas zat op het gras met de twee eendjes en een kalkoenkuiken op zijn schoot, met het gebral van de alcoholisten op de achtergrond. 🙂

 3. MariaBora at 10:44

  Zuipschuiten zijn jullie, niks meer of niks minder, Gabrielle, die is over een half jaar weer net zo vet als toen ze erin kwam, ga je dan weer op kosten van de gemeenschap in Utopia sporten en lijnen.
  Een stoeipartij met trappen in je rug, mensen die niet sporen die weten niet wat een geintje is, Stefanie ik had jou kop eraf geslagen, per ongeluk natuurlijk, laat je opnemen in een kliniek voor gestoorden.

 4. Marja at 10:17

  Aan het detoneren met sapjes, dan aan de roti, in bed nota bene, daarna nog patat gebakken in de luifel. Geweldig gedaan gabrielle en gina. En maar over je gewicht klagen en maar zuipen.

  • Wil at 11:15

   Die sapjes houden ze toch niet vol, ze willen gewoon dikker en dikker worden
   Zolang ze alcohol niet aan banden leggen of verbieden,blijven ze zuipen, raar he dat nicol moe is en vele met haar, er gaat meer alcohol in dan eten,
   Dus er valt niets te klagen over moe zijn en pijntjes, want als het op feesten aankomt zijn ze ineens niet moe en pijn.

   • Anja at 17:41

    Nou ze zijn aan het eten hoor, de drank is weer even het lijf uit, dus geen pijn niet moe, op naar de volgende ronde, kunnen ze weer in bed blijven

 5. anna at 09:14

  Niet te verbeteren wat een zootje zuipschuiten zijn het ,en wat ik ook niet hoor of zie is zijn de trappen van Stefanie die zijn niet gestraft wat raar is …als ik bij de goede mensen zou horen zou ikzelf niet tussen dat zootje willen zitten! Wat een blamage is Utopia geworden!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *