Gina geschrokken van de post van Mark

Gina geschrokken van de post van Mark

We gaan nog even terug naar gisterenavond, Gina is in gesprek gegaan met Gabriëlle. Gina heeft namelijk de post van Mark mogen lezen die hij gisteren ontving en daar is ze toch wel van geschrokken.

Bij de veranda zitten de dames erover te kletsen. Al snel wordt besproken wat er zo allemaal in stond. Zo is er geschreven dat Gina constant bevestiging nodig heeft en dat ze niet begrijpen waarom Mark bij haar blijft, die hem steeds zou afkraken en bekritiseren. Bovendien stond er in een brief dat Gina vreemd is gegaan, hoewel Gina vindt dat de twee technisch gezien geen relatie hadden toen ze met iemand anders zoende. En de brief heeft indruk gemaakt met weinig positiviteit. Ze heeft Mark ook liefde gegeven. Ook was ze daarbij helemaal niet boos om de sok met geld, maar om het feit dat Mark haar niets had verteld. Volgens Gabriëlle heeft ze er goed aan gedaan om de brief te lezen. Nu gaat dit jullie bezighouden. Gina lijkt daar weinig zin in te hebben want ze wil nog meer afstand creëren en misschien zelfs van slaapplaats veranderen. Het zit haar ook allemaal niet mee, zo kreeg ze laatst al een overlijdensbericht van haar achterneef wat de situatie er ook niet op verbeterd. Gina heeft zich ondertussen netjes aangekleed en zal vandaag Utopia een paar uur mogen verlaten om bij de begrafenis aanwezig te kunnen zijn. Sterkte Gina!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Wim at 21:49

  Gina ais zeer onvolwassen, Marco is te goed voor haar , maar realiseren doet Gina dat niet, geef heel veel koelte terug aan Markt als dank voor zijn zacht gedrag naar haar, moeder heeft daar een grote rol in gespeeld, Gina gaat in die kinderachtigheid volkomen mee met moeder, zo kom je niet ver in het leven.

 2. Reniertje at 17:23

  Gina wil afstand nemen van mark zegd ze is sinds ze terug is van de begrafenis constant bij mark te zien dus wat lult ze nou neem afstand van hem

 3. joze at 13:00

  Raar, bewoners mogen wel naar een begrafenis en Dennis mocht zelfs bij het huwelijk van zijn dochter zijn, maar Bas mag niet een paar uurtjes naar zijn ernstig zieke oom!

 4. anna at 12:15

  zogenaamd een leuke kop ,maar wel een leeg hoofd verschrikkelijk dom en kinderachtig meisje…. en aan de andere kant ook weer te geslepen om aan haar spullen te komen…een naar kind!!!

 5. MariaBora at 10:49

  Gina, je wordt al net zo onuitstaanbaar als die Stefanie, kom niet meer terug, je bent niet onmisbaar.
  Als Mark iets tegen jou wil zeggen en het bevalt jou niet kap je het gelijk af, je reageert als een kind van 5, ga naar je moeder en blijf daar.

 6. anneke at 10:20

  Zal me benuwen of haar moeder nog verteld dat Mark een brief heeft gelezen die achter was gebleven.
  Als dat zo is wat zal ze kwaad zijn , dan is de loods te klein ze kan maar beter de kist pakken en weg gaan

 7. Hyl at 09:13

  Gina kan er beter uit gaan, wat een kinderachtig gedoe zeg
  En dat alleen om iets onbenulligs, vind maar eens een vent die jou je leven lang niets achter houd, kan je lang zoeken gina
  Je behandelt mark af en toe als en stuk vuil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *