Gaat Cees in een tentje slapen?

Gaat Cees in een tentje slapen?

De slaapplaats van Cees (en ook van enkele andere bewoners) is vandaag het gesprek van de dag. Na commentaar uit de buitenwereld over het feit dat bewoners wel eens in de B&B slapen moet er een oplossing komen. Een bed moet onbeslapen zijn…  Ivan ging later met Cees in gesprek en de oudste bewoner geeft daar een aparte oplossing voor dit probleem.

Cees heeft zijn eigen conclusie namelijk al getrokken na deze situatie. Volgens Cees gaat het namelijk puur om hem. En de bewoners gunnen het hem gewoonweg niet. Ook vraagt hij zich af wie er besloten heeft dat iedereen in de loods moet slapen. Waar komen die regels vandaan? Cees gooit er gelijk een vraag achteraan, als ik buiten een tentje neer zet en wil daar gaan slapen dan mag dat toch gewoon? Ivan wil liever een oplossing voor hem vinden, wat als ze nou een aantal hutjes neerzetten waar mensen afgezonderd van de groep slapen? Het is natuurlijk maar een idee wat voorgelegd moet worden… Maar zal dit idee ook dé oplossing zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:46

  Kunnen ze gewoon niet tegen Cees zeggen ouwe zeur ga weg. (van mij hoeft hij niet weg)
  Waarom beslissen die twee wie er wel en niet mag (Ivan en Nicole) vorige week lag Ivan in het huis en dan stuurt ze hem toch ook niet weg ze zei er wel wat van maar meneer wilde daar liggen.
  En die Rob is ook een vervelende kerel die heeft vanaf de eerste dag al een hekel aan Cees gehad en dat zal ook niet veranderen.
  Cees zet je bed in de woonkamer ergens in een hoekje

 2. MariaBora at 19:18

  Toen Nicole binnenkwam en er gevraagd werd wat zij wou gaan doen zei ze, ik wil op het terrein hutjes bouwen, ik heb er tot nu toe 1 gezien en dat wordt alleen gebruikt door de bewoners zelf.
  Waar zijn die hutjes, het is nog 4 maanden tot december dus daar komt helemaal niks van, tenzij ze misschien nog een jaar doorgaan . Dan hoeven we dat geflikflooi ook niet meer te zien, wat een afgang zeg en schaamteloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *