Nicole en Cees hebben een discussie

Nicole en Cees hebben een discussie

Cees heeft een idee, een idee om de merchandise aan te vullen. Maar zodra hij het idee ter gehoren brengt duurt het niet lang voordat hij er kritiek over krijgt. Zo had hij een discussie met Nicole…

Nicole laat Cees weten dat ze fel tegen de verkoop van buttons in Utopia is. We leven niet in de jaren tachtig voegt ze eraan toe. En bovendien weet ze gewoon dat niemand interesse gaat hebben dus dat het een flinke kostenpost wordt die zichzelf niet terugverdient. Cees moet realistisch zijn aldus Nicole. Cees baalt er flink van, volgens hem reageert de groep altijd negatief op de ideeën die hij heeft. Het button idee is het zoveelste initiatief dat wordt afgeschoten. Nicole benadrukt dit probleem aan het verleden van Utopia de bewoners hebben simpelweg veel geleerd van bepaalde projecten die zijn mislukt. Sommige dingen weet je uit ervaring. Bovendien was iedereen wél enthousiast over de ansichtkaarten die Cees wil versturen, dus het is niet persoonlijk. Vervolgens brengt Nicole de akker nog even naar voren. Hij wilde volkstuintjes verhuren maar er waren te weinig geïnteresseerden. Dat zag ik al mijlenver aankomen. Ik kon je van te voren al vertellen dat dat niet ging werken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Anja at 19:54

  Nicol de allesweter, lijkt meer en meer op ivan
  De rest heeft niets meer te vertellen
  Cees vraag andere mensen maar niet nicol en ivan, die denken alles te weten

 2. MariaBora at 19:33

  Nicole, in Utopia leef je wel in de 80er jaren, dus waarom geen button verkoop, gelukkig hoef je niet alleen te stemmen maar zijn er nog 14 anderen die mee mogen doen, of was je dat even vergeten, alles wat Cees wil doen of plannen heeft om iets te doen wordt door jou, in overleg met Ivan natuurlijk, afgekapt, ga toch naar huis Nicole, je past totaal niet in de groep.

 3. Toet at 18:07

  Als de mensen nu de kop van jut mogen gebruiken zet er Nicole neer .Gooien met eieren naar Nicole haar kop .Wie hem raakt krijgt een euro.

 4. gea at 17:53

  Had Cees vroeger ook een jas vol met buttons, en heeft hij deze nog en dacht hij dat er nog meer mensen zijn die een button willen met zijn kop erop , ik zit er niet op te wachten.

  • anneke g at 22:36

   Ik heb ook nog buttons van Elvis Presley zal ik nooit weg doen.
   Ze kan het proberen om te kijken of er iemand het leuk vind al niet dan kan je het nog niet door laten gaan maar heb het idee omdat het van Cees komt wat als het een van haar vrienden is had ze het dan wel gedaan je hoef hun kop er niet op te zetten je kan ook UTOPIA er op zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *