Benjamin en Ivan over een oplossing voor Cees

Benjamin en Ivan over een oplossing voor Cees

Het centraal liep enigszins uit de hand, er was namelijk kritiek via de mail binnengekomen van gasten voor de B&B. Het slapen in de B&B door bewoners wordt in de buitenwereld niet gewaardeerd en gaat zelfs boekingen tegen. Na felle discussies besluiten Ivan en Benjamin na het centraal er eens over te praten.

Wat vindt jij nou een geschikte oplossing vraagt Benjamin, dat hij daar gewoon blijft liggen en als er een boeking is in de loods komt liggen? Ivan denkt even na en antwoordt dan je hebt wel minder last van hem daardoor. Want hij is iemand die heel erg vervelend kan zijn omdat hij commentaar heeft. En als je niet slaapt of weinig slaapt wordt het nog erger. Het is niet zo dat je hem niet ziet, hij sluit zich niet buiten. Hij komt als eerste uit bed en gaat het laatste in bed. Ik snap niet waarom het een issue is op dit moment. Want als het een issue zou zijn dan zou het zijn omdat Nicole en Ivan ik er af en toe zouden slapen. Dat vind ik eigenlijk oneerlijk, waarom wordt er dan niets over haar en mij gezegd? Benjamin antwoordt dat het natuurlijk voor hun ook geld, maar dit was inderdaad gericht aan Cees. Maar we moeten niet voor de makkelijkste weg gaan om hem in een hokje te stoppen. Voor de groep ligt er de uitdaging om ermee om te gaan als Cees chagrijnig is en voor Cees dat hij sneller dingen los moet laten. Of het voorkomen vult Ivan aan. Ja antwoordt Benjamin, het spel is dat je continu in elkaars energie zit. Maar van de andere kant zou het ook goed zijn als je effe in je eentje kunt slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:49

    Als ik Cees was zal ik zeggen als de volgende in de B&B slaapt eruit ik niet jullie ook niet , maar ja Ivan heeft hem gebouwd dus hij en zijn vriendin wiens idee het was die hebben er recht op (denken ze).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *