Gabriëlle is bezorgd om Stefanie

Gabriëlle is bezorgd om Stefanie

Gabriëlle lijkt zich een beetje zorgen te maken over mede bewoner Stefanie. In de keuken gaat ze dan ook het gesprek met haar aan want hij heeft iets aan haar gemerkt.

In de keuken vraagt Gabriëlle of ze het allemaal wel een beetje trekt. Ik zal niet tegen je schreeuwen vandaag en ook niet zeggen dat je alles op jezelf betrekt. Met een sip gezicht kijk Stefanie Gabriëlle aan en zegt daar word ik nu ondertussen ook wel moe van. Het is grappig als één iemand dat zegt, maar nu gaat iedereen het zeggen. Gabriëlle lacht, je moet toch tegen een grapje kunnen? Or nah? Ouwe zugerd.  Stefanie vindt de hele situatie helemaal niet om te lachen en vertelt vervolgens over het gesprek met Rob. Dat ze voortaan matties zijn en meer ook niet. Volgens Stefanie heeft Rob haar namelijk gebruikt. Hij zei het niet letterlijk, maar het kwam er wel op neer… Je moet eerlijk zijn he antwoordt Gabriëlle, heb je er geen moeite mee? Vindt je het lullig? Stefanie wuift het een beetje weg, ze vind het wel prima. Gabriëlle antwoordt  als jij het prima vindt meid, dan is het inderdaad prima!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. mario at 20:58

  Ze kan beter de fles pakken die is er altyd voor haar ze weet er goed mee om tegaan zielig persoon dat ze is die stefanie geniepige AAer

 2. anneke at 19:38

  Rob heeft haar gebruikt meid daar was je zelf bij je vond het best lekker ,en trouwens je ben zelf begonnen Toen hij niets met je wilde maakte je hem helemaal gek ,dat hij daar ingetrapt is
  maar hij stond al een tijdtje droog.
  Denk eens na of ga der lekker uit ik heb geen medelijden met je

  • melisa at 21:20

   eens met anneke. hoe opdringerig zij deed? daar zou iedere man voor zwichten als de nood hoog raakt. ze gedraagt zich echt als een puber blegghhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *