Rob wil geen relatie met Stefanie

Rob wil geen relatie met Stefanie

Een rustige zondagmiddag gaat voorbij, in Utopia is het erg rustig. Maar goed, we kunnen weer wat nieuws melden. Dit keer gaat het over Rob en Stefanie en hun “relatie” binnen Utopia. Rob wil namelijk wat kwijt.

Rob besluit buiten het gesprek aan te gaan met Stefanie, hij wil namelijk wat duidelijkheid in de relatie die ze hebben. Als de twee eenmaal zitten geeft Rob aan dat hij zo nu en dan wel wil knuffel maar meer ook niet. Het voelt niet goed snap je? voegt hij eraan toe. Ik vindt je leuk als mattie. Stefanie kijkt wat naar de grond en zegt dat ze al heeft nagedacht. Waarom zoek ik je de hele tijd op? Ik heb vier en een half jaar samen met iemand in bed gelegen, en nu steeds alleen in een bed dat is best vreemd. Rob snapt wel dat het wennen is voor Stefanie maar hij wil niet met iemand in bed liggen zolang er niets meer is dan vriendschap. Een vriendschappelijke knuffel is goed maar daar blijft het bij. En daarmee gaan de twee weer uit elkaar. Zullen ze het nu langer volhouden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *