Ivan en Bjorn hadden weer eens ruzie

Ivan en Bjorn hadden weer eens ruzie

Vanmiddag was het weer eens raak tussen Bjorn en Ivan, je kunt het wel raden… ruzie. Ruzie over Utopia the party die toch niet zo’n grote party blijkt te zijn. Mark heeft namelijk berekend dat er met verlies zullen starten. Een verlies van 950 euro wat recht getrokken moet worden met merchandise en drank verkoop. Bjorn en Benjamin waren vanmiddag aan de slag voor the party. De heren namen het een en het ander door en Ivan stond er ook bij. Mark wilde namelijk dat Bjorn Ivan ook even bij zou praten. Dat ging goed, maar al snel uit het zich in discussie en ruzie. Volgens Ivan kan de stekker er beter uit getrokken worden en Bjorn weet zeker dat dat juist duurder is. Al snel worden er andere persoonlijke zaken bij gehaald wat we je zullen besparen.

Wat later praten de heren ieder apart met Mark. Ivan wil graag een knoop doorhakken zo vertelt hij. Mark snapt het wel en antwoordt dat we kunnen wachten en hopen als het goed komt. Maar we moeten ook de daad bij het woord voegen. Het is elke keer weer hetzelfde verhaal. Als je gewoon zegt: jongens, dit is het. We gaan niet dit evenement doen. Ik weet dat we misschien tweeduizend euro kunnen verdienen, maar die tweeduizend euro kan je lekker in je reet steken aldus Ivan. Bjorn blaast al tijden veel te hoog van de toren en uiteindelijk is niets bewaardheid voegt hij eraan toe. Ze zouden immers minstens twintigduizend euro verdienen, in eerste instantie. Wel vraagt hij aan Mark waarom hij steeds in de spotlight wordt gezet. Weet je, f*ck it. Ik ben een beetje moe van de constante strijd. Hij heeft het gevoel dat hij niets kan zeggen en dat alles verkeerd wordt begrepen.

Bjorn spreekt wat later ook met Mark. Hij begrijpt niets van Ivan, zegt hij. Maar Mark staat voor hem op en zegt dat Ivan het beste met iedereen voor heeft. Ook bij Cees en Gabriëlle moet Bjorn even spuien. Dat trieste gedrag”, zegt hij lichtelijk geirriteerd. Eerst iemand naar beneden halen en dan zichzelf op een voetstuk zetten. Bjorn vindt dat Ivan veel praatjes heeft maar verder weinig verstand van zaken heeft. Want als ze het feest door willen laten gaan volgens de condities die Bjorn heeft bedacht, lopen ze volgens hem helemaal geen financieel risico. Er wordt niet zoveel verdiend als gehoopt, maar ze verdienen in ieder geval iets. Ik heb me daarin verkeken zegt Bjorn. Vanavond geeft hij een presentatie over het feest. We zijn benieuwd wat daar terecht van gaat komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Maria at 11:10

  Ivan, ga lekker naar de trouwerij van je broer, en kom NOOIT meer terug. Ga in het lanf waar je vandaan komt maar zo tekeer, hier zijn wij niet van jou gediend met je vele praatjes.

 2. gina at 08:29

  Ivan spreekt niet anders ik man van het woord dat kan ik wel zien .en steeds bjorn afbekken daar wordt ik zo flauw van hij doet zijn best en krijgt ieder keer een schop na .ba ivan gaat er toch uit en ga na die trouwerij te ik dacht je was toch een vluiteling of vreet je van twee kanten ga maar saam gemeente moslim ze buigen al maal voor jou behalfe bjorn niet .

 3. Manon at 19:59

  Arme Bjorn, hoe houd je het vol daar? Echt pak je spullen en ga weg! Wat een verschrikkelijke man is die Ivan, iedereen buigt voor hem en zegt niets! Echt ongelooflijk, maar vooral triest! De manier hoe Ivan met mensen omgaat laat zien hoe hij is! En dan zijn er nog mensen die Ivan een goede jongen vinden, nou ik zie het niet!

 4. Tony at 18:25

  Wat een vreselijk figuur, die Ivan. Moet je af en toe naar die kop kijken !!
  Lekker over de heg zetten, dan kan hij lekker naar zijn broertje toe !!
  En dan niet meer terug komen….En Cees, een beetje minder zeuren svp !!

 5. anna at 18:19

  Mark ben je nu zo dom of wil je expres ruzie veroorzaken tussen die twee….of je bespreekt het met Bjorn want die heeft het op zich genomen want die andere gek is alleen maar de laatste tijd aan het bléren en is nu bezig zich voor te doen of hij de wijsheid in pacht heeft ik hoop echt dat hij vertrekt hij was al niet oké geweest toen hij erin kwam,toen had hij al geen goeie reputatie dat heeft in meerdere bladen gestaan

 6. Hyl at 18:18

  Er zullen mensen zijn ,als Ivan zn snuit opentrekt, zich ondanks dat ze het niet met hem eens zullen zijn hem toch gelijk geven omdat ze bang van hem zijn, ze durven geen tegengas te geven, Zo stom.
  Zoals bjorn hem ook noemt, ivan de koning. Volgens mij heeft hij ook nog grootheids waanzin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *