Gabriëlle praat met Ivan over zijn gevoelens

Gabriëlle praat met Ivan over zijn gevoelens

Ivan zit de laatste tijd niet zo lekker in zijn vel, en dat is haar ook opgevallen. Vandaar dat ze besluit om het gesprek met haar medebewoner aan te gaan.

In de keuken hebben de twee een gesprek, jij hebt een sterke persoonlijkheid. En ik ook. Maar jij trekt je mond open en daarom durven anderen dat niet. Maar jij bent heel benaderbaar om mee te praten. Ik denk dat mensen bang zijn voor jou omdat ze zelf hun mond niet open maken. Ivan antwoordt dat het hem ook is opgevallen en er veel over nadenkt om een paar stappen terug te doen. Volgens Gabriëlle is dat niet nodig. Je bent aanwezig en daarom is het voor anderen makkelijk om hem aan te wijzen als boeman. Kijk het aan maar niet teveel stappen terug nemen. Laat het gewoon bezinken adviseert Gabriëlle hem. De twee lijken nog steeds goed met elkaar te kunnen praten, maar zal Ivan ook iets met het advies van Gabriëlle doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 20:45

    Ik denk dat Gabs ook een beetje bang is voor die kwal net als de rest. Ik ben echt benieuwd wie de meeste stemmen krijgt volgende week. Het zal me verbazen als Ivan op de bank komt, en de nieuwe hem eruit gooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *