Utopia the party gaat door

Utopia the party gaat door

We gaan even terug naar gisterenavond, Bjorn heeft toen een presentatie gegeven over de veel besproken Utopia the party. Er werd toen besloten of het festival door kon gaan of niet.

Als iedereen bij elkaar zit vertelt Bjorn dat hij er al sinds februari mee bezig, maar wat moet er toch mee gebeuren? Dat het niet geworden is wat we gehoopt hadden, is één ding wat duidelijk is. Dan kan je twee dingen doen: het op z’n beloop laten of schakelen. Een kleiner feest kan ook. Daarom schetst hij verschillende scenario’s voor aan de groep. Hij bedankt Benjamin en Mark voor hun steun en benadrukt dat hij het beste wil doen voor de BV.

Er was een deadline vastgelegd: woensdag moesten er 250 kaarten zijn verkocht en anders zou het niet doorgaan. Nu zijn er rond de 170 kaarten verkocht, maar Bjorn heeft een aantal berekeningen gemaakt voor andere scenario’s. Uiteindelijk blijkt dat zelfs als er maar 160 kaarten worden verkocht, het evenement winst kan maken als iedereen vijftien euro uitgeeft. Bij negen euro spelen ze al quitte en dat is haalbaar, volgens Bjorn. In de andere scenario’s kan er zelfs tot 3000 euro winst worden gemaakt, al moeten er dan wel nog flink wat kaarten worden verkocht.

De groep is enthousiast: ze willen de DJ’s horen en Bas wil op stiletto’s werken. Ivan klapt in zijn handen. Chapeau, jongens zegt hij sarcastisch. Echt knap gedaan. Dan loopt hij weg. Ivan is de enigste die niet super positief is. En Mark lijkt ook wisseld te denken want loopt met hem mee. Bjorn is teleurgesteld en begrijpt het niet, omdat hij dacht dat Mark het met hem eens was. Bjorn merkt op dat dit weer een tik in mijn gezicht is. Ik moet gewoon schijt hebben aan iedereen. Benieuwd hoe de avond precies liep? Bekijk onderstaande video:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. beetje at 15:31

  Haal die Ivan eruit zodat hij naar zijn broer kan en laat hem alsjeblieft niet terug keren in utopia.
  Deze man is een gevaar voor zichzelf maar ook ZEKER voor anderen.hij verziekt alles.

 2. Mjo at 11:46

  Ik hoop toch zo voor Bjorn, dat The Party een succes wordt. Dan kan hij naar iedereen die nu zo cynisch en sarcastisch is , en dan bedoel ik met stip op 1 Ivan en Mark, op hun b*k gaan, en Bjorn een lange en zeer lange neus maken naar die 2 *tters.

 3. Merel 2 at 11:36

  Bjorn moet zeker schijt eraan hebben, hij doet zo zijn best en WEER is het niet goed!

  Mark begint steeds meer Ivantrekjes te krijgen…………….blegh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *