Stefanie en Gina op zoek naar geld

Stefanie en Gina op zoek naar geld

Gisterenavond / vannacht hadden twee bewoners een plannetje, namelijk Stefanie en Gina. De twee dames hebben vernomen dat Bas ergens geld verstopt heeft en besloten om vannacht op zoektocht te gaan. Aangezien er een drankje genuttigd is hadden de dames grootse lol. Zo vermomde de dames zich als Bas, en dat zorgde voor een verkleedpartij. Nadat de twee uiteindelijk de juiste outfit hebben worden er nog wat foto’s gemaakt en daarna gaan ze door naar de stal. Ze hebben namelijk vernomen dat Bas geld verstopt heeft onder de voerbak van de koeien. Als de dames de stal en het kippenhok hebben gehad hebben ze nog niets gevonden. Door naar de gym maar ook daar geen succes. Uiteindelijk gaan de twee richting Le Luifel om daar nog wat eten te nuttigen. Als het voedsel naar binnen is gaan de twee weer op zoektocht, dit keer in Baas Beach. Maar na alle kastjes en verschillende plekken gehad te hebben geven de twee het maar op. Niets gevonden!

De volgende morgen is Cees niet blij met de dames. De kleding die ze hebben gebruikt is niet teruggelegd op de juiste plek. Cees attendeert Benjamin dat hij Benjamin’s overhemden en korte broeken deze ochtend buiten heeft gevonden. Die lagen buiten op de bank. En er waren ook nog een paar onderbroeken bij. Een beetje gek. Ik ben er niet uit geweest antwoordt Benjamin. Cees weet wel hoe het komt, die meiden waren helemaal door het dolle heen voegt hij eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *