Benjamin en Gabriëlle over Ivan

Benjamin en Gabriëlle over Ivan

Terwijl Gabriëlle en Benjamin aan het sporten zijn wordt Utopia the party al snel besproken. Gisteren waren Mark en Ivan nogal kwaad dat het feestje door gaat. Ivan en Mark zaten kwaad achter de loods en noemde alle bewoners schapen. De twee sporters bespreken het gedrag van Ivan. Want Ivan heeft vannacht in het cordwood huis geslapen, terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling is.

Ik denk dat Ivan de afspraken niet helemaal serieus neemt. Ik denk als statement om even schijt te hebben aan alles zegt Benjamin. Gabriëlle antwoordt dat alle Utopianen dat eigenlijk zouden moeten doen. Als je de ene kant van de groep volgt, dan ben je een dwarsligger. Maar als je de andere kant van de groep volgt, dan ben je een schaap. Ik hoorde dat jullie achterlijke schapen zijn genoemd. Ik heb alleen niet alles meegekregen om het te kunnen vertellen. Ik heb geleerd om me niet elke dag meer druk te maken omdat ik dan geen leuke tijd zal hebben in Utopia. Maar van de andere kant snapt ze de reactie van Ivan ook wel weer. Utopia is zijn kindje, maar je kunt niet alles onder controle hebben. Kleine kindjes worden groot hè antwoordt Benjamin. Als de twee weer naar buiten lopen merkt Gabriëlle op dat Bjorn het helemaal niet zo slecht gedaan heeft, hij heeft alles gegeven. Ik hoop gewoon dat ze eruit komen en dat het een leuk feest gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jan at 12:05

    Hoezo is Utopia zij kindje ? Utopia is opgebouwd door 15 mensen waarbij de eerste lichting het werk heeft gedaan. De mensen die er nu inzitten inclusief Ivan zijn aartslui en bedenken alleen maar zaken waarbij ze zelf flink kunnen zuipen of om geld te verdienen voor drank en sigaretten. Gewoon een stelletje nietsnutten die niets uitvoeren. Ivan heeft nog nooit geld binnengehaald alleen maar op alles en iedereen zitten schelden. Weg met die gast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *