Ivan en Nicolle hadden een discussie

Ivan en Nicolle hadden een discussie

We gaan nog even een paar uurtjes terug, naar vanmorgen. Nicole ging namelijk op zoek naar Ivan en vond hem in het cordwood huis. Daar ging ze het gesprek met hem aan maar al snel ontstond er een discussie.

Ze loopt naar het cordwood en stapt naar binnen. Daar ligt Ivan, in het bed dat eigenlijk alleen gebruikt mag worden voor de B&B. Waarom lig jij hier? vraagt Nicole. Ivan antwoordt dat hij daar zin in had. En legt uit dat hij zich nergens meer druk om gaat maken. Ik wil dat mensen hun hersenen gaan gebruiken voegt hij eraan toe. Nicole is er een beetje klaar mee, ik denk niet dat we verlies gaan draaien maar dat is mijn mening. We zullen er ook niet rijk van worden, maar 170 mensen het bedrag van hun kaartje terugstorten is duurder. En die mensen komen dan nooit meer. Ivan begint alweer geirriteerd te raken, we zullen geen verlies draaien, maar waar het wel om gaat is dat we weer met de min een evenement ingaan. En dat er weer allemaal vliegende afspraken zijn waar mensen niks van weten. Dat er weer te weinig wordt gedaan aan een evenement, waardoor het allemaal zo slecht loopt. En wij proberen het allemaal  in leven te houden. Terwijl je dat gewoon moet afkappen. Je moet er een keer mee stoppen. Net als dat we Tim Douwsma hebben gecanceld. Maar omdat anderen zelf willen gaan feesten en het leuk vinden om dj’s te ontmoeten, houden we het maar in leven. Het gaat Ivan er vooral om dat de afspraken niet zijn nagekomen zals de deadline van woensdag. Als er geen 250 kaarten verkocht zouden zijn zou het feest afgelast worden. Maar nu stemt iedereen voor om het feest toch door te laten gaan. Ik snap daar niks van! Vervolgens steekt hij zijn hand omhoog en mekkert als een schaap. Nicole is er klaar mee en stapt boos naar buiten in de loods aangekomen merkt ze op dat er niet met hem te praten valt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. jolanda at 16:22

  Ivan gun het Borne niet.nu heeft hij geen grip op de groep en ga zitten mokken als een klein kind.Hij had verwacht dat de groep achter hem aan zou lopen. Dit is een echte tegen valler voor hem. Alleen Mark is hem trouw die vuile huichelaar ook een vies ventje. Hoop voor Borne dat een een mega leuke dag word met veel omzet.

 2. MariwJoan at 13:36

  Maar we krijgen Ivan er nooit uit.Niemand durft op hem te stemmen, want dan krijgen ze her erna niet gemakkelijk.
  Hij bepaalt de sfeer, ik denk dat het veel leuker is om naar Utopia te kijken als Ivan eruit is?
  Hij kan er beter zelf uitgaan, want zo als hij zich nu profileert komt hij nooit meer aan de bak in Nederland.

 3. anneke at 12:38

  Waarom doet hij het niet alleen kijken wie er dan komt , ik hoop dan helemaal niemand.
  Had ze niet meteen de deur op slot kunnen doen en niet eerder open doen dat hij naar huis moest omdat hij weg gestemd werd

 4. Maria at 11:42

  Nicole, het is goed dat je het inziet dat er geen discussie met Ivan val te beginnen, is nl. niet de 1e keer, hij heeft nl. altijd gelijk, Nicole, kap ermee en wees gewoon weer jezelf, zoals toen je binnenkwam, toen was je een leuke zelfstandige meid die wist wat ze wou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *