Komt de Topi verkiezing terug?

Komt de Topi verkiezing terug?

Een nieuwe morgen is weer begonnen in Utopia! De bewoners doken er gisterenavond dan ook vroeg in om weer fit een zomerse dag in te gaan. Momenteel zien we de Utopianen zich klaarmaken voor een nieuwe dag. Er wordt al gewerkt! Zo zien we Gina met een dweil en zitten een aantal  bewoners al in het kantoor. Maar er is ook een raadsel want een aantal bewoners is namelijk opgevallen dat op het bord Topi van de week verkiezing vermeld staat. De Topi verkiezing is een initiatief van oud bewoner LauraB. De bedoeling is dat er wekelijks gestemd wordt welke bewoner het beste gepresteerd heeft. Gina en Gabriëlle die het ook zien zijn niet super enthousiast maar vragen zich wel af wie het gedaan heeft. Nu komt het raadsel naar boven want niemand bekend er iets mee te maken te hebben. Gina vind het maar een beetje raar, iedereen was er de hele tijd op tegen sinds ik hier ben. Is het een goede aanvulling? We zijn benieuwd wat deze dag allemaal gaat brengen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Marja at 10:51

    Die onzin van de topi van de week hoeft niet terug te komen. Ze steken zichzelf al vaak genoeg een veer in hun achterste.
    Als je ze zelf moet geloven zijn het allemaal harde werkers in utopia die enorm worden bewonderd door hun familie, die alles door een roze bril lijken te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *