Cees gaat gewoon in de B&B slapen

Cees gaat gewoon in de B&B slapen

We hebben er al vaak over geschreven het probleem slapen in de B&B. Er is vanuit de buitenwereld geklaagd dat bewoners niet meer in de B&B mogen slapen. Maar Cees lijkt daar toch anders over te denken.

Want bij het rokersbankje zegt hij tegen Bas dat hij zo zijn bed lekker op gaat maken met schoon beddengoed. Waar dan vraagt Bas met enige verbazing. Cees antwoordt dat niemand tegen hem gezegd heeft dat hij moet verhuizen. En zo lang niemand er iets over zegt zoek ik ook geen andere slaapplek. Het hele centraal liep daar door mis. En uiteindelijk is er niets aan de hand, geweldig voegt Cees eraan toe. We zijn benieuwd hoelang het gaat duren voordat Cees uit de B&B wordt geschopt….

Verder hebben Mark en Gina nog een gesprek gehad op de vide. Mark wilde weten hoe het nu gaat met Gina. Gina antwoordt dat ze verdrietig is. Ook heeft ze al 2 weken last van liefdesverdriet. Maar dat laat je niet merken he, dan doe je gewoon alsof je geen liefdesverdriet hebt. Dan doe je gewoon alsof je een bitch bent.  Daar bescherm je jezelf het meest mee. En op een dag kom je jezelf tegen… maar hee, dat zien we wel op die dag. Later lopen de twee naar de brievenbus, waar de facturen zich opstapelen. Gina geeft Mark de tip om in het centraal alle kosten van visites in de loods op een rijtje te zetten. Een tip als jouw assistente voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 10:58

  Heeft weer extra geld gekost,ik vind Cees een nare man,echt een oudwijf,een klikspaan
  Wat doet hij nu zelf eigenlijk,in de keuken staan zodat hij alles kan zien en dan weer kan klikken bah,dat hij maar fijn in de loods gaat slapen hij heeft toch zelf voor Utopia gekozen.
  Ik snap nu waarom hij al drie keer getrouwd is geweest..achterbaks ventje

 2. Lisa at 22:29

  Kan mij goed voorstellen dat hij op zijn leeftijd zonder al die sex geluiden rustig wil slapen.Misschien moeten er wat caravans op het terrein komen voor diegenen die willen sexen

 3. gea at 21:38

  Waarom moest er in vredesnaam een nieuwe matras voor Cees komen als hij het toch verdomd om in de loods te slapen eigenwijze dropperd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *