Heibel om de keuken

Heibel om de keuken

Momenteel zijn er 3 koks in Utopia, Stefanie Rolf en Cees en dat geeft wat problemen. Want Cees wil graag met de andere samenwerken maar Rolf en Stefanie lijken dat niet zo’n goed idee te vinden. Cees had het al besproken met Ivan en wat hem betreft ziet Cees geen problemen. Maar als de rest niet samen wil werken dan doet hij het wel alleen. Wat later heeft de kritische bewoner toch een plan bedacht om krachten te bundelen. En bespreekt dit met Rolf in de keuken. Weet je wat me ook leuk lijkt? begint Cees het gesprek. We willen graag alle drie wat doen. Dat je alle drie gewoon je ding doet. En dan is het voor de klant heel leuk om te zeggen: ik kom eten bij Rolf, ik kom eten bij Stef of ik kom eten bij Cees. Dan heb je geen enkele discussie over wie, wat en hoe. Dan maak je gewoon je eigen menuutje. Dat lijkt me ook hartstikke leuk.  En als we zeggen van joh, ik wil je best helpen. Als assistent om te snijden voor jouw ding en jij zegt andersom: Cees voor jouw ding help ik je ook. Be my guest. Rolf luistert aandachtig en antwoordt dat hij naar Utopia gekomen is om samen te werken, dit plan is dus in zijn ogen niets. Volgens Cees begrijpt hij het niet goed, ze kunnen elkaar helpen maar op deze manier kan iedereen doen waar hij of zij goed in is. Zal het Cees lukken om het plan door te voeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Marja at 09:57

  Stefanie zal het niet lang vol houden, zoals altijd. Ze doet dit alleen om Cees re pesten. Vind het ook een misselijke streek van Rolf

 2. anna at 06:42

  Rolf heeft zichzelf mooier voor gedaan als dat hij is,dus ook een wolf in schaapskleren….toen hij eenmaal binnen was deed hij al gelijk mee met de andere ”slechte”bewoners.Over die Stefanie weet iedereen wel wat een stuk tuig het is ,als ze beginnen haar weg te sturen zou het al heel wat zijn …Zelf Gabriella heeft ze zover gekregen om kwaad te worden ,en dat is nooit gebeurd….

 3. anneke g at 22:29

  Ik dacht dat Stefanie niks meer wilde doen in de keuken maar nu Rolf erbij komt wil ze wel weer , met het gesprek met Cees dacht ik dat Rolf wel met hem samen wilde werken, hij is snel van gedachte veranderd.
  Waarom kan er nu niet samen gewerkt worden Cees is een zeur. Rolf had hem dan naar huis gestuurd had je in de keuken je gang kunnen gaan dus word net als Cees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *