Zit Benjamin in de gevarenzone?

Zit Benjamin in de gevarenzone?

Het was vandaag een gezellige dag in Utopia, naast het bezoek voor Rob was het ook nog eens mooi weer. En daar genoten de bewoners (net zoals wij) erg van. Vandaar dat we nu nog even snel wat nieuwsberichten online zetten voor je.  Vanmiddag zagen we een aantal bewoners in het zwembad maar ook met een alcoholistische versnapering. Tot ongenoegen van… Cees.

In de keuken houdt Cees namelijk de bewoners goed in de gaten. Als hij Wim tegen komt zegt hij ze zitten weer te tetteren hoor. Cees doelt op Rob, Benjamin en de anderen die al vanaf 14:00 uur zitten te drinken. Wim antwoordt zich er niet druk om te maken en Cees zucht nog maar eens diep. Ook Rob en Benjamin hebben het over Cees. Rob geeft aan dat hij lief is voor Cees. en vertelt dat mensen coulant met hem moeten zijn en hem het voordeel van de twijfel moeten geven. Ook als hij veel kritiek op de rest heeft. De groep moet elkaar versterken, vindt hij. Het belangrijkste is of Cees in Utopia wil blijven en dat het hem gelukkig maakt. Cees klaagt ondertussen gewoon verder, volgens hem zit Benjamin in de gevarenzone, hij heeft er al 7 of 8 op en dat kan echt niet. Hij kan ook echt niet stoppen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 21:42

    Benjamin heeft er zeker weinig van opgestoken dat die vrouwen zijn langsgeweest van de AA. En gaat Rob ineens aardig zitten zijn tegen Cees!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *