Stefanie praat met Dido over Rob

Stefanie praat met Dido over Rob

Het is niemand ontgaan dat Stefanie en Rob het bed hebben gedeeld. Als Bas, Stefanie en Dido rustig een sigaretje aan het roken zijn, en Bas over Stefanie en Rob begint, kan Dido het niet laten om Stefanie eens goed te ondervragen over de hele situatie. Volgens Stefanie is er niets meer dan alleen seks en dat ligt niet alleen aan Stefanie. Bas denkt daar anders over, nou het ligt ook wel aan jou hoor. Hoe je doet hoe kan daar nou iemand verliefd op worden? Stefanie lijkt niet blij met die opmerking en praat snel verder. Ze vertelt dat haar vorige relatie ten einde is gekomen doordat ze met Rob zoende. Dido vraagt of ze spijt heeft van deze actie. Op dat moment had ik zoiets van wauw wat gebeurt er allemaal. Maar ja, je gaat vreemd op nationale televisie. Ik snap zijn reactie aan de ene kant wel. Maar nu, twee maanden later ben ik er echt klaar mee. Life goes on in Utopia. F*ck it antwoordt Stefanie. Dido zelf vind de situatie wel lastig, en nieuwsgierig vraagt de vriendin van Rob of Stefanie haar ex nog wel een brief heeft gestuurd. Stefanie antwoordt dat zij ermee bezig is. Ze heeft een tijdje met de gedachtes gelopen om haar ex uit te nodigen, maar dat leek haar geen goed idee. Dan ga je op nationale televisie je ruzie uitpraten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. nienke at 19:17

  Gina ontpopt zich steeds meer als bitch!
  Cees heeft best gelijk met al zijn krietiek,laat iedereen zijn verantwoording eens nemen,en Stefanie is te lui om uit d,r ogen te kijken.
  wanneer gaat ze d,r handjes eens laten wapperen?
  Utopia wordt er niet leuker op,om naar te kijken!

 2. anneke g at 22:53

  Stefanie gaat geen ruzie uit praten met haar ex maar wel leggen te n****n voor heel Nederland kan je toch zien hoe dom ze is ze schaamt zich nergens voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *