Maken Mark en Gina het weer goed?

Maken Mark en Gina het weer goed?

De relatiebreuk tussen Gina en Mark blijft de twee dwars zitten, ze draaien maar om elkaar heen en lijken niet echt te weten hoe ze nou verder moeten. Zo heeft Gina gisteren zelfs een bezoeker gezoend. En daar lijkt ze nu spijt van te hebben. Maken de twee het weer goed?

Het gaat over Utopia the party, volgens Mark komt het goed. Volgens Gina is het een brok elende en Mark benadrukt dat hij normaal geflipt zou zijn. Gina snapt dat wel en Mark zegt het gewoon niet te kunnen. Gina vindt het het ergst dat ze gezegd heeft zoiets nooit te doen. Het is niet goed te praten. Volgens Mark had ze gewoon te veel gedronken. En Gina had last ook nog eens last van een streamer waardoor de tranen in de ogen stonden. Volgens Mark moet Gina niet te veel naar streamers luisteren. We hebben het niet goed besproken en dat hoeft ook niet. Maar het heeft me wel geraakt hoe het uit de klauwen heeft gelopen en dat je jezelf niet kunt verdedigen. Ook komt het waarschijnlijk op tv dat je een jongen hebt gekust en heeft het je familie ook al bereikt. Hoe zullen die daar op reageren? En daarna liggen we weer samen gaat Gina verder. Ja antwoordt Mark en beloof me één ding dat we uit ons zelf Utopia uit gaan. Jij bent niet klaar met je doel. Ik weet het zegt Gina en dat beloof ik ook. En mocht je weer iets van je ouders horen gaat Mark verder, man up. Je zit hier 24/7 en ik probeer je zo veel mogelijk te helpen. Iedereen wordt gewoon gek gemaakt en diegene die het hardst lachen zijn die mensen van het forum. Die genieten hier van, maar die heb je van de andere kant ook weer nodig. Gina benadrukt dat ze nooit met een jongen zou kussen. Mark vindt Gina maar een gekkie, en benadrukt er altijd voor haar te zijn. I know antwoordt Gina. En niet meer huilen op tv gaat Mark verder. Ik denk op een of andere manier dat als we drank op hebben we helemaal los gaan. Sorry dat ik je heb gekwetst zegt Gina. Ja antwoordt Mark ik kan ook wel sorry zeggen, ik heb je ook wel gekwetst. Het geen met die sok en het niet vertellen heb ik nooit bewust gedaan om jou te kwetsen. Gina antwoordt dat de sok geen probleem is, was eerlijk geweest en had het me vertelt dan was er niks aan de hand geweest. Mark vertelt dat hij de brieven ook gelezen heeft, en dat hij gepikt zou hebben wat niet waar is. Dat is de macht van de streamers…. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *