Kritiek over Utopia the party

Kritiek over Utopia the party

Utopia the party is inmiddels alweer afgelopen, zo goed als opgeruimd en het geld wordt geteld. Een aantal bewoners hebben uiteraard wel wat op en aanmerkingen.

Zo ook Cees en Mark spraken vanmorgen over de party. Er is namelijk een kassa onbeheerd achter gelaten aldus Mark. Gisteren, op het evenement zelf, zie je dingen gebeuren die niet kunnen. Zoals de entree met de muntjes. Helemaal onbewaakt achtergelaten. Ook Mark heeft dit besproken met Bjorn, maar uiteindelijk staat er niemand en komt Ivan boos met de kassa aangelopen. Sleutel eruit en muntjes terug. We moeten grondig evalueren voegt hij eraan toe. Cees is het daar mee eens. Ook Benjamin heeft wat kritiek, de opbouw zou donderdag al plaatsvinden. Donderdag zouden ze al beginnen met personeel, want wij hoefden daar niets aan te doen. Maar ze komen op zaterdagochtend, heel vroeg. Wim heeft er heel veel aan gedaan, aan dat bouwen. En ook aan het afbreken. Maar dat was nog niet alles, ik heb ook mensen gesproken en die kwamen speciaal voor Brothers in the Booth, maar die waren er niet. En de goodiebags, die waren er ook niet. Dat stoort mij heel erg. Volgens Cees wil Bjorn graag onder de mensen zijn maar hij vergeet dan wel belangrijke zaken. En heeft zich niet aan zijn eigen rooster gehouden en dat kwam omdat hij zo druk was. Maar hij liep wel rondleidingen te geven, dat moet je dan niet doen. Volgens Benjamin is Bjorn gewoon niet eerlijk in zijn communicatie. Als je de regie wil nemen, dan neem je die ook. Als je rond een uur of elf zegt dat er nog de laatste puntjes op de ‘i’ moeten worden gezet. De puntjes op de ‘i’? Er moest echt nog veel gebeuren! In eerste instantie wil hij alles alleen doen en als het dan teveel wordt, dan zegt hij dat niemand helpt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 12:13

  Wie stonden op de plaats van de entree.
  Waarom kan er niet samen gewerkt worden of is dit Bjorn afzeiken en nog een trap na willen geven ik neem aan dat Bjorn ging praten met de mensen die gingen draaien.
  En die goodiebags wie zijn werk was dat of was het de bedoeling dat Bjorn overal ging staan en net wat Mark op tv zei ik ga niet open hij zoekt het maar uit ik doe niks.
  Ik heb geen verslag gekregen gisteren dus weet niet wat er gebeurd is

 2. Ann at 17:32

  Nicole eerlijk? Hoe kom je erbij.. Is vals, probeer in goed blaadje te komen, net als naomi, stefanieen vooral cees.. Ivan kan zo overkomen., maar is eerlijk, recht voor recht

  • Elly at 18:23

   Hou toch op over Ivan…. wat heeft hij gepresteerd de laatste tijd…. laat hij zijn dikke nek uitsteken door iets groots te organiseren. Je bent pas grote jongen als je andere complimenten durft te geven… hij is niet eerlijk naar zichzelf…. en alle andere mannen zijn bang voor hem….meelopers…. bahhhhhhh

 3. Mjo at 16:29

  “Kritiek over Utopia the party” van Cees , Mark , Benjamin en ja natuurlijk Ivan.

  Ik zou willen zeggen: DE BESTE STUURLUI STAAN AAN WAL.

 4. Elly at 13:35

  Echt alleen maar kritiek….. waar was Ivan de hele dag? Bjorn heeft de poten uit zijn reet gelopen…wat een misselijke mensen in Utopia…. behalve Nicole…die is eerlijk en oprecht….

  • Moppie at 14:06

   Nicole eerlijk en oprecht, ik weet niet waar jij naar kijkt maar Nicole is alles behalve oprecht was het maar zo’n feest!!

  • Mjo at 16:25

   Elly, kijk jij naar andere beelden of hoor jij andere dingen dan ik?? Ik bedoel dan wat je over Nicole schrijft.

   Ik adviseer je, eens goed te kijken en te luisteren.

 5. Lady at 12:48

  Dat probeert Ivan al een tijdje uit te leggen hoe Bjorn is , maar niemand geloofd hem. Bjorn is niet oprecht en kan niet tegen kritiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *