Post voor jarige Stefanie!

Post voor jarige Stefanie!

Gaby is vandaag naar de brievenbus geweest en heeft daar post gevonden voor jarige Stefanie. Stefanie viert vandaag namelijk haar 25e verjaardag en dat betekend verjaardagspost!

Gaby gaat de vide op want Stefanie ligt nog lekker te slapen. Eenmaal bij Stefanie aangekomen maakt Gaby haar wakker. Ik heb echt iets voor je en dat wil je niet missen voegt ze eraan toe. Jeejh antwoordt Stefanie enthousiast. Het is kei veel man antwoordt Gaby, geniet ervan! Stefanie gaat aan de slag met het uitpakken van een grote sierlijke doos. Er komt een mooie verjaardagsballon uit. De brieven zijn vanzelf sprekend positief en ze krijgt ook iets van haar moeder. Ze heeft ook gezien dat Stefanie weer andere kleur haar had. Ze vind het blonde mooier maar dat wist je al… Gina komt er even later bij kijken en vraagt of ze leuke post heeft. Je hebt wel veel, mag ik kijken naar de kaartjes! Stefanie antwoordt dat ze dat zeker mag, je mag het ook lezen! Gefeliciteerd Stefanie!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke g at 12:49

    Daar moet op gedronken worden hi ha ho daar moet op gedronken worden hi ha ho , lang zal ze rondjes geven.
    Dat gaat natuurlijk dronken worden het is weer tijd voor een feestje zoals het bij haar alle dagen feest is. Heeft zij eigenlijk al geld binnen gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *