Drie potentiële bewoners stellen zich voor

Drie potentiële bewoners stellen zich voor

De drie nieuwe bewoners zijn weer bekend! De drie nieuwe potentiële bewoners stellen zich hier aan je voor. Twee van de drie mogen uiteindelijk 4 dagen in Utopia vertoeven, uiteindelijk blijft er nog 1 over die mag een van de genomineerden weg sturen.

Michaël
Michaël is 22 jaar en is sportinstructeur op een sportschool. Hij werkt achter de bar als barman en woont nog gezellig bij zijn moeder thuis. Als ik een doel voor ogen heb dan ga ik daar 100% voor. Dus een sportschool in Utopia gaat zeker goed komen! Maar ik ben meer dan een sportief iemand, ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde. Maar ben ook een echte kroegtijger. Ik ben een gezellige spontane en sportieve jongen en ik heb een schouder om op te huilen.

Roelie
Roelie is 25 jaar en ook vrijgezel er is ander half jaar een vorm van huidkanker bij mij geconstateerd en dat is nu gelukkig weer helemaal goed. Maar ik wil wel meer mensen onder de zonnebank uit gaan halen. Ik ben veel bewuster geworden van de gevaren van het zonnen. En daar wil ik wat aan gaan doen! Dus het is tijd voor een spray ten salon in Utopia. Om zo veilig en gezond een lekker kleurtje te krijgen. Verder ben ik een echte tosti prinses. Dus zie ik het al helemaal voor me een spray ten salon en een tosti paleis in Utopia, best origineel toch?!

Rolf
Rolf is 28 jaar ook vrijgezel en heb een sales en marketing bureau. Zelfstandig ondernemer. En als de zon hoog staat aan de hemel ben ik barman achter een strandtent. De vrijheid op een strand zou ik zeker gaan missen maar het wordt tijd dat ik naar Utopia ga. Om de bewoners te helpen hun creatieve ideeën om te zetten in omzet. Ik wil in Utopia de moestuin op gaan pakken en met die producten wil ik Utopia zelfvoorzienend maken. En de rest producten wil ik gebruiken in het Utopia restaurant. Ik denk dat ik de samenwerkingen in Utopia kan bevorderen. Nu echt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 12:44

  De gene die er nu in gaan hebben geen kans de bewoners die er nu inzitten denken alleen aan hun zelf.
  Ik begrijp niet dat er nog iemand er in wil ze kijken al heel wat maanden en zien toch ook wat voor personen er in zijn er zijn, mensen die geld achter houden mensen die uit zijn eigen dieren bestellen en ook dat er te veel gedronken en gerookt wordt en roddelen en niet samen kunnen werken omdat het niet gegund wordt als het wel lukt.
  En als J de Mol wel wil stoppen je 5 maanden nog moet vol houden
  (heb zelf het idee dat hij niet stopt omdat er nog genoeg geschreven wordt)

 2. gea at 20:47

  Mijn stem zou naar Rolf gaan ,die andere twee hebben weer van die rare ideeen. En zuipers zijn er al genoeg, het wordt wel tijd dat er iemand komt die wat met de akker weet te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *