Ivan skyped met familie

Ivan skyped met familie

En toen was het 21:00 uur! Ivan heeft even de gelegenheid om de bruiloft van zijn broer mee te maken via skype. Hij is er natuurlijk op tijd bij en als alle bewoners klaar zijn verbind hij met zijn familie. Daar zien Ivan en de andere bewoners de broer van Ivan en zijn vrouw. Iedereen danst en regelmatig wordt er gezwaaid. Ook de moeder van Ivan lijkt het ook moeilijk te vinden dat haar zoon er niet bij is. Het duurt ook niet lang voordat bij Ivan de tranen komen, maar deze wordt gelukkig afgelost met regelmatig lachen. De bewoners lijken de traditionele bruiloft indrukwekkend te vinden en kijken er ook met plezier naar. Niet veel later zien we het bruidspaar de taart aansnijden en we horen Ivan zeggen dat hij er eigenlijk gewoon tussen had moeten zitten. Ook de oom van Ivan danst hylarisch volgens de bewoners. Het gaat er lekker los aan toe in Irak, helaas is de verbinding via skype niet altijd optimaal wat Ivan vanzelf sprekend niet leuk vindt. Het feest duurt volgens Ivan 3 dagen. Als de zus van Ivan naar buiten loopt valt de verbinding weg. Dan besluit Ivan maar een boodschap te typen, hij weet niet wat hij moet zeggen. Naomi zegt dan typ je nog veel plezier en dat je van ze houdt. Ivan begint te typen maar krijgt niets meer terug. Ivan en Nicole snijden vervolgens samen de taart aan om het in Utopia ook te vieren. Ook Benjamin en Gabriëlle hebben iets omschreven wat ze vervolgens voordragen. Ivan vindt het mooi wat de twee hebben voorgedragen. Daarna is het tijd voor een klein feestje… Want er mag volgens Naomi en Nicole wel wat muziek bij en besluiten naar de zenderkamer te lopen…

Groep kijkt mee skype

Het bruidspaar

Ivan huilt

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:15

    Leuk dat hij dit heeft mee gekregen maar heeft hij ook persoonlijk contact via de computer omdat hij wat schrijft.
    En nu je dit heb mee gemaakt gedraag je nu en heb respect voor de mede bewoners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *