Morgen mag je weer stemmen!

Morgen mag je weer stemmen!

Nog meer spanning in Utopia, want vanaf morgen mag je weer stemmen! Want morgen worden er namelijk 3 potentiële bewoners bekend gemaakt Maar hoe werkt het stemmen ook alweer?

Simpel stemmen!
Stemmen is simpel. Het enige dat je nodig hebt is een gratis paspoort. Maak daarom hier je paspoort aan zodat jij bepaalt wie je straks op de livestream terugziet. Elke stem telt!

Stemmen met de Utopia-app
Even geen laptop of computer tot je beschikking? Geen paniek, want die heb je helemaal niet nodig. Je kunt namelijk ook vanaf je smartphone of tablet gratis stemmen met de Utopia-app. Vergeet niet je (gratis) paspoort aan te maken!

Ben je er nog niet uit?
Haast je niet, want je hebt nog even de tijd. Houd onze website goed in de gaten, zodat je alles te weten komt over de kandidaten. Stem op jouw favoriet vóór dinsdag 11 augustus om 22.00 uur – want voor je het weet, is het te laat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Wil at 21:35

    Moet naomi een wit voetje bij ivan halen ivm stemmen? Lijkt er wel op, ze keek nog niet eens naar ivan en nu zit ze zowat op schoot, en dat allemaal in de hoop dat ivan niet op haar stemt, wat hij wel van plan was

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *