Wat gebeurde er zoal vandaag?

Wat gebeurde er zoal vandaag?

Het is vandaag een rumoerige dag in Utopia, het is na vannacht erg rustig en de streamlocks vliegen je dan ook om de oren. Zodra het over vannacht gaat tussen Mark en Gina gaat het beeld snel naar de koeien. Gina zou Mark zelfs geslagen hebben na het lezen van de brief van haar moeder. Of dit waar is durven we niet met 100% zekerheid te vertellen. Enfin, wat gebeurde er nog meer? We hebben een kleine samenvatting gemaakt.

24 uur aanvraag Gina
Gina zou haar 24 uur hebben aangevraagd na de rumoerige nacht met Mark. Of het waar is? En of ze gaat? Waarschijnlijk blijft ze gewoon, want Gina wil de stemming afwachten. En als er een lekkere kerel binnen komt blijf ik zeker…

Tassenlijn van Naomi
Er was vandaag een gast voor Naomi, hij kwam uitleg geven over het ontwerpen van tassen. Naomi wil namelijk een tassenlijn opzetten. Ze wil een soort enveloppe tas maken van zwart nep leer. Compleet met een gouden tekst erop. Deze wil ze uiteindelijk gaan verkopen voor 50 euro wat in haar ogen een redelijk prijsje is. Hoe het verder afloopt moet nog blijken want het regende weer streamlocks…

Cees sprak met Mark
Cees sprak met Mark over vannacht en het geld wat hij gevonden heeft. Mark benadrukt dat hij het geld voor de groep apart wilde houden als reserve of als extraatje voor de kerst of sinterklaas. Volgens Cees heeft deze actie ook niet met diefstal te maken, iedereen houdt geld achter voor bijzondere gebeurtenissen of als reserve mocht er iets gebeuren. Wel lijkt het hem handig om er een “persbericht” uit te doen via de Utopia courant. Het steelgedrag zou namelijk een slechte invloed kunnen hebben op de zakelijke relaties van Utopia. Mark sluit zich er geheel bij aan en wil er over enkele dagen nog met alle bewoners over spreken. Ook Ivan vindt dat Mark niets fout heeft gedaan…

Ivan mag skypen
Er was vandaag ook nog leuk bericht voor Ivan, niet alleen maar over geld dus. Want Ivan mag met zijn thuisfront skypen zo krijgt hij per brief te lezen. Vandaag trouwt namelijk zijn broer en daar mag Ivan toch enigszins van mee genieten. Na een streamlock (zucht) bekend Nicole dat ze al wist dat de regie al bezig was met de skype date tussen Ivan en zijn broer. Vanavond om 21:00 uur mag Ivan skypen. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. gina at 08:30

  Hij heeft het verstopt voor de zwembad af te betalen en gina haar moeder zit te stuikelen dat mens die spoort zelf niet en gina is achter dochter want ze is zelf een dikke zuipert

 2. Boerderijbert at 22:00

  Een boekhouder die geld achterhoud? Wie zegt dat het waar is wat hij zegt.?
  Dan zou het gewoon in de kas kunnen blijven en niet worden uitgegeven.
  Dan was het wel eerlijk geweest. Nu lijkt het op verduisteren..
  Echt een gluiperd die Mark.

  • Harlequin at 05:37

   Er waren wel meer mensen waarvan een familielid ging trouwen, ik denk hierbij aan een dochter, en die zaten ook gewoon in Utopia. Die mochten het terrein een paar uur verlaten om de bruiloft bij te wonen. Dus zo gek is het niet dat Ivan in Utopia is terwijl zijn broer gaat trouwen. En dan was het nog maar de vraag of hij erbij zou kunnen zijn als hij niet in Utopia was geweest. Het is voor mensen die het land ontvlucht zijn niet altijd mogelijk om terug te gaan. Zelfs niet voor familiebezoek. Sommige mensen worden meteen opgepakt, gemarteld of vermoord omdat ze het niet eens zijn met de regering in het land.

 3. anneke at 18:05

  Dus je mag geld achter houden , hij had ook kunnen zeggen ik houd dat achter voor nood geval voor het moeilijk gaat worden.
  Krijgen we een nieuwe Ninna Sanders haal je je ontwerpen van Google af alle tassen lijken al op elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *