Hoe kwam Gina aan haar informatie?

Hoe kwam Gina aan haar informatie?

Het was vannacht hectisch, het verstopte geld door Mark en Bas heeft voor veel chaos gezorgd. Zo heeft Gina het uitgemaakt met Mark. Maar hoe kwam Gina aan de informatie dat er geld achter gehouden was?

Er was nog niets aan de hand gisterenavond, Mark en Gina liepen hand in hand over het Utopia terrein. Dan hoort Gina opeens haar naam bij de hekken. Wie is dat roept ze vragend terug, al snel komt ze erachter dat dat haar moeder is, mama schreeuwt ze! Lees de brief zegt de moeder van Gina tegen haar dochter. Ik wil niet dat markt het leest. Gina wordt er een beetje emotioneel van en vraagt of ze trots op haar is maar helaas haar moeder is al verdwenen…

Vervolgens ging Gina op haar gemak ergens zitten, ze leest de brief van haar moeder. Er staat in dat Mark een bedrieger is en dat hij geld achterover heeft gedrukt en deze sok ergens verstopt heeft. Gina is kwaad als ze dit leest en de gevolgen hebben we al omschreven. Ze heeft het uitgemaakt. Bij Mark zei ze het volgende, je verkiest je geheimen boven mij? Ik heb altijd alles aan je verteld, elk persoonlijk ding. We hebben elkaar beloofd alles aan elkaar te vertellen. En dan nu dit. Je hebt het goed gespeeld hoor, maar ik ben klaar met je. Het is uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Druif at 00:35

  Mama ben je trots op me ! Het is wel heel belangrijk voor gina dat mama trots op je is. Ze is 25?
  Weinig eigenwaarde , maar ze haalt het snel in , heel snel.word volwassen gina en ga je eigen dingen doen je kan veel meer dan he denkt en hebt je moeders goedkeuring echt niet nodig .

 2. Lisa at 16:09

  Is toch onbegrijpelijk dat er briefjes over het hek gegooid kunnen worden.Ook dat iedereen die wil iets over het hek kan roepen.Wat stelt Utopia nou eigenlijk voor?

 3. Wil at 13:37

  Moeder van Gina heeft wat aangericht zeg, denkt ze nu werkelijk dat het om het jatten ging? Met zoveel cameras? Wel heel naief
  Logisch dat mark achter houd voor mindere tijden of eindjaarsfeest, niks mis mee,
  Moet je zien wat ze aan richt in utopia, een groot exuus zou op zn plaats zijn
  Ook gina moet beter weten
  Thuis heb je toch ook een pot voor onvoorzien?
  Nogmaals foei, terwijl ze de streams niet goed heeft gevolgt want dan zou ze het kunnen weten

  • joze at 18:22

   Ik denk dat de meesten wel proberen om zo’n potje te hebben.
   Maar dat doe je dan toch niet stiekem!
   Mark dus wel, samen met Bas en dat is verkeerd.
   En verder mag ik Gina ook niet.

 4. gea at 12:03

  Als het mogelijk is voor de familie van Gina om briefjes over de schutting te bezorgen,kunnen anderen dat toch ook om informatie te verkrijgen over wie wat doet.

 5. Ann at 11:43

  Ik dacht dat berichten werden gecontroleerd, dat je netjes met uitspraken moest zijn.. Nou wat er voor taal word geschreven va. Die theo076, sorry ik vind dit niet kunnen en hoop dat die verwijderd worden.. Er zijn mensen met kinderen van down, die deze uitspraken als heftig ervaren. Die theo heeft continu zeer hatelijke uitspraken..

 6. tintje at 10:45

  Nou, ik dacht dat mark wel geaccepteerd is geworden door gina`s familie, alleen willen ze dat gina zelf ook haar dingen doet waar ze voor in utopia is gekomen en daar stoort mark soms in. Ook dat constante gecontroleert over haar eetgedrag, goed ze wou het zelf misshien wel, maar je kan ook te ver gaan en dat deed mark en dan dat geheim met het geld, daar heeft ze gelijk in, als je een afspraak, dat men alles verteld hoort dat er ook bij, vindt ik.

 7. theo 076 at 10:36

  DIE FAMILIE VAN GINA waren sowiezo niet blij met hun relatie,en nu gaan ze via deze achterbakse manier de bom plaatsen,mongooltje gina doet natuurlijk wat grote mongool mama zegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *