Cees heeft het verstopte geld is gevonden

Cees heeft het verstopte geld is gevonden

Het geld wat Mark met Bas verstopt heeft zodat de bewoners een reserve hebben neemt veel met zich mee. Zo heeft Gina het uitgemaakt met Mark en is de nacht onrustig verlopen. Cees heeft vannacht het geld ook nog eens gevonden en bespreekt het met Ivan in het kantoor.

Dit kwam ik vannacht tegen zegt Cees tegen Ivan terwijl hij een pak met geld vast houdt. Dus dat heb ik maar in bewaring genomen. Ja antwoordt ivan, dat is het bedrag wat Mark en Bas verstopt hadden. Wanneer vraagt Cees verbaasd, zo maar? Al een poosje gaat Ivan verder, na de markt al een beetje. En wat was daar de bedoeling van dan vraagt Cees zich af. Ivan antwoordt als een reserve. Want als mensen weten dat er geld is wordt dat allemaal uitgegeven. En dat is in dit geval verstopt. En niet boekhoudkundig reserveren maar gewoon fysiek. Was het ook weg uit de boeken vraagt Cees door. Daar lijkt het wel op zegt Ivan, tenminste uit de boeken die gepresenteerd worden. Ik denk niet dat het belasting kundig ge…. Streamlock…

Eenmaal terug beeld merkt Cees op dat het wel opmerkelijk is dat het mogelijk is. Want wie controleert dan wie? Ja antwoordt Ivan, we moeten constant controleren. En we gaan er vanuit dat mensen gewoon fatsoenlijk zijn. Dat klopt zegt Cees, maar kennelijk is dat dus mogelijk. Ja antwoordt Ivan dat is altijd mogelijk, het is nooit onmogelijk… Streamlock…

Ik ga er niet vanuit dat het gestolen wordt zegt Ivan tegen Cees als het beeld weer terug is. Dan heb je jezelf ermee, ik ga er niet vanuit dat Mark dit naar huis wilde nemen. Hij wilde het als reserve achterhouden. Ik heb het hem al eens gevraagd en toen zei hij nee. En toen zei ik van misschien moeten we daar eens naar kijken. Volgens Cees is dat wel normaal en Ivan zegt dat dit dus het resultaat is. Mensen zeggen nu dat het gestolen is en weet ik het allemaal. Het is ook een slechte zaak voor ons antwoordt Cees. We moeten dit straks in het centraal aankaarten en dat het door Mark uitgelegd moet worden. Zodat het goed naar buiten wordt gebracht. Ja antwoordt Ivan zodra Mark bereid is om te blijven dan zal hij dat zeker doen… Ja zegt Cees want hij riep gisterenavond al dat hij er klaar mee was en naar huis wilde. Ivan vindt het ook niet gek en Cees bergt het geld maar op in de kas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. rita at 19:27

  Van mij mag steff en benjamin naar huis stelletjes losers…ze doen geen flikker
  Gina is een grote aansteller mark om de vinger winden kapperzaak op orde en mark een schop verkopen eerst afstand nu is het uit…. gaat lekker daar Bjőrn
  Krijgt heelveel shit over zich heen
  Wacht eerst dat het feest voorbij is dan
  Commentaar geven wel of niet goed.

 2. Anja at 15:54

  Het zal mij niet verbazen dat Ivan eruit gaat, ik hoorde nicol zeggen, dan kan je vader na 14 mnd zeggen dat hij trots is op je
  Hopelijk gaat hij idd
  Ajuuuu
  De rust zal terug keren

 3. Hortence at 14:28

  Gina ,is net een kleinkind dat steeds tegen Mark zegt dat het uit is en dat ze afstand wilt.Niet veel later zit ze weer naast hem en kus hem weer.Mark, moet het zelfs uitmaken en zich als man gedragen en het ook vol houden.Die Gina heeft zo vaak aan gegeven dat ze niet wilt mark,blijft zuren.Vanessa zal zich rot lagen .Jammer hoor Mark je deed het goed voor dat die Gina Utopia binnen kwam.Gina,heeft jouw nodig om kapper spullen voor haar te kunnen betellen.Jij,Mark gaat over de kas.

 4. gea at 12:07

  Waar heeft Cees dat geld dan gevonden, als het verstopt was dan toch zeker niet zo goed verstopt of heeft Cees lopen neuzen in andermans spullen.

  • anneke at 13:12

   Stefanie en Gina waren ook al op zoek geweest s’nacht in hun tijgerpakje.
   Hoe wisten ze dat er op zoek moest worden naar geld.

 5. tintje at 10:39

  Eigenlijk had ik het moeten weten, want dit hadden bas en mark reeds afgesproken om geld achter te houden, denk ook niet dat ze het wouden houden en dat het een reserve is. Maar je ziet wat dit te weeg brengt. Is nooit goed, ze hadden beter eerlijk kunnen zijn en zeggen dat ze een bepaald bedrag weg zouden leggen voor reserve en dat ze daar niet aan konden komen, dan was er nu niet zon gezeil erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *