Gina maakt het uit met Mark

Gina maakt het uit met Mark

Gina komt erachter dat Mark geld achterover heeft gedrukt. Hij heeft veel geld in een sok gestopt en ergens verstopt. Voor als de BV in écht slechte tijden zou verkeren. Als Mark uitleg geeft aan zijn liefje dat hij dat dus niet voor zichzelf heeft gedaan, is de verslagenheid bij Gina enorm. Ze wordt er verdrietig en boos tegelijk van. Mijn hart is gebroken voegt ze eraan toe. Volgens haar is er geen sprake mee van een relatie. Want hoe is het mogelijk dat Mark zijn geheimen boven haar verkiest? Het is uit en nu voorgoed. Ze grist haar kussen van bed en besluit in de groene kamer de nacht door te brengen. Het verdriet is bij de rest van de inwoners niet onopgemerkt gebleven. Ondanks het late tijdstip verzamelen ze zich buiten bij Gina, die zich uitgebreid laat troosten. Om uiteindelijk toch maar te proberen om de slaap te vatten. Regelmatig vallen er lange streamlocks…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 14:34

    Gina,is blij en heeft een goede uitweg gevonden om het WEER uit te kunnen maken met Mark.Als Mark dat geld voor zich zelfs wilde houden had hij dat stiekem gedaan,Mark,is goud eerlijk.Als mark,naar huis gaat krijgen ze nooit meer zo een goede en betrouwbare boekhouder.Mark,niet naar huis gaan als jij dat doet ben jij zwakste schakel.Gina ,moet boos worden om die duren kapper spullen die jij,Mark voor haar aan schaf.Weet je hoe duur een kapper stoel kost.

  2. wil at 14:18

    Gelukkig had Mark nog geen tattoo laten zetten(was hij wel van plan!)We zien wel hoe het verder af loopt,alles veranderd per dag!

  3. theo 076 at 10:29

    nou perfekt,heb tie 3 maanden naar der tieten mogen kijken van die mongooll met der dwergbenen,denk dat mark er in de toekomst nog blij om wordt dat ze pleite is,HALLO MET GINAAAAAAAAAAAA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *