Nog meer nominatie praat

Nog meer nominatie praat

Zoals we net al schreven werd er gisterenavond erg veel gesproken over de nominaties van volgende week. Zo spraken Rob, Wim, Benjamin, Bas en Stefanie ook over de komende stemronde. Op wie zullen ze gaan stemmen? We hebben de nominatie praat voor je op een rijtje gezet.

Rob en Wim in gesprek
Rob twijfelt of hij 3 stemmen op één persoon gaat geven, maar Wim weet al zeker dat hij zijn stemmen verdeelt. Wim vindt dat hij nog te kort in Utopia is om op één bewoner te kunnen stemmen.Verder denkt Wim dat hij veilig is, al zou het kunnen dat Bas op hem gaat stemmen. Rob en Wim willen niet te persoonlijk gaan, maar denken in het groepsbelang. Wat is goed voor Utopia? De heren denken dat Cees, Bas, Stefanie, Ivan en Bjorn genomineerd zullen worden.

Benjamin en Bas in gesprek
Wat later gingen Benjamin en Bas in gesprek met elkaar. Benjamin denkt dat Cees, Bas Stefanie, Ivan Bjorn en Gaby mogelijk genomineerd zullen worden. Bas vraagt Benjamin op de man af of hij op hem wil gaan stemmen. Benjamin antwoordt dat hij wel met die gedachten zat, maar ik vind het veel te gezellig met jou. Hij vertelt dat als hij op Bas zou stemmen, het principieel zou zijn. Met als rede dat hij zo vaak schijt aan dingen heeft. Bas lijkt opgelucht naar de woorden van Benjamin, al verwacht hij niet op de bank te komen. Zelf zweeft Bas nog tussen zeven personen, maar misschien dat hij wel vol op iemand gaat. Gewoon omdat het kan voegt hij eraan toe.

Stefanie stemt op Bas
Nog wat later srpeken Stefanie en Bas met elkaar en daar geeft Stefanie toe op hem te stemmen. Weet je waarom ik op je ga stemmen? vraagt Stefanie aan Bas. Bas schudt nee en Stefanie legt het verder uit. Omdat je teveel bezig bent met jezelf. Je zondert je teveel af van de groep. En je bent bijna nooit in de loods. Bas lijkt rustig te reageren, Oké. Maar je vindt jezelf niet teveel bezig met jezelf? Stefanie valt stil en denkt na, ze vindt dat dat wel waar is, maar ze is ook veel bezig met dingen voor de groep. Bas vertelt zijn plannen voor de nominaties ook aan Stefanie. Misschien krijg je een stem, maar misschien ga ik wel vol op iemand. Maar wie dat dan is, laat hij nog steeds niet los… De spanning in Utopia loopt op, zal er vandaag ook weer over gesproken worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Toet at 06:06

  Mark heeft toch verteld dat hij dat geld voor noodgevallen achter hield .Wie heeft er geen appeltje voor de dorst .En voor iedereen wat kopen met de kerst is een lief gebaar.Niet dat ik het met alles wat mark doet eens ben .

 2. Toet at 13:31

  Gut o gut o gut.Stefenie doet haar bekje open.Ze stemt op Bas hij is teveel met zich zelf bezig.Nee waar jij mee bezig ben dat is goed.Lelijk mens.Ik wordt onpasselijk als ik haar zie

 3. anneke at 10:50

  Wat ik raar vindt waarom stemt er niemand op Mark en Bas na wat hun gedaan hebben na het achter houden van geld.
  Daar is het geschruw van Ivan niks bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *