Ivan gaat op Bas stemmen

Ivan gaat op Bas stemmen

Gisterenavond werd met name de nominaties die volgende week gepland staan besproken. Zo heeft Bas gehoord dat Ivan mogelijk op hem gaat stemmen. Wat later in de avond besloot Bas het gesprek met hem aan te gaan.

Ivan lijkt het verhaal te bevestigen en vertelt dat hij op Bas zal stemmen. Wat ik weet dat je een klein hartje hebt voegt hij eraan toe. Ivan legt zijn keuze verder uit, hij vindt het belangrijk dat mensen wat voor de BV doen en niet alleen voor zichzelf. Eerder heeft hij al duidelijk gemaakt dat hij op Naomi wil stemmen. Ze doet een stap in de goede richting vindt hij, maar ze komt niet meer naar hem toe als ze ergens mee zit. Ivan denk dat Naomi er is om het zijn, en dat ze redenen verzint om het zo lang mogelijk uit te houden.

Bas vertelt dat hij tactisch wil stemmen en hij denkt dan ook dat er een kans is dat hij op de schopstoel komt. Ik heb gekozen om te stemmen op diegene van wie ik verwacht dat ik de meeste stemmen zal krijgen. Op die manier is de kans kleiner dat ik naar huis moet. Ivan antwoordt dat Bas zich geen zorgen hoeft te maken. Daarna spreken de twee nog over Gaby. Bas vindt dat Gaby het goed doet maar het helaas niet gezien wordt. Ze is geen luidruchtig persoon. Het probleem met haar is volgens Bas en Ivan dat Gaby áls ze op de bank belandt, eruit zal gaan. En dat vinden ze zonde. Het is een makkelijke prooi, maar ze gunnen het haar om hier te zijn. Volgens Ivan heeft Gaby een goed hart. Terug naar het stemmen, het lijkt Ivan wel een goed idee om op iemand te stemmen die zijn of haar doel bereikt heeft. En volgens Ivan zelf heeft hij deze nog niet behaald. Bas gaat er verder niet op in, het wordt in ieder geval spannend sluit hij het gesprek af…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Johan at 08:28

  iwan moet blijven is toch machtig zo’n persoon erin,
  als hij er uit is dan word het wel erg saai in utopia.

  hij zorgt ervoor dat de boel spannend blijft .
  en dat willen we allemaal toch in utopia ,
  we willen stilletjes allemaal dat daar wat gebeurt en niet een utopia waardat ze de hele dag gezamenlijk aan tafel zitten en dat er geen enkele discussie is.

  dit maakt het leuk.

  net als met die beide zwervers en wilco, die zorgden voor actie.

 2. Lili at 22:30

  Ik word hier zo misselijk van! Die agressieve lelijke enge Ivan de er al 14 maanden inzit en ermaar inblijft en en dan de leukste van nu Utopia Bas stemmen wilt geven. Dat heeft ie ook bij Ruud gedaan. Dat was toen ook de leukste! Geef die Ivan tocheens stemmen. Lijkt wel of ze bang voor hem zijn. Bas is ook zo leuk met de dieren. Niet zoals Ruud was, want dat was heeel bijzonder! Mensen die goed voor dieren zijn dat zijn goeie mensen! De dieren krijgen nu eindelijk weereens aandacht en komen in beeld, want Gio had ook totaal geen interesse in de beesies, gaf ze nooit aandacht of een knuffel. Hij deed het omdat het moest en wat te doen te hebben. Wat moet die Ivan trouwens bij die dieren. Hij vreet ze het lieftst op na de meest gruwelijke pijnlijke dood voor een dier door ze ritueel te slachten. Vuile griezelbek is het met die enge Nicole samen. Al vanaf dag 1 moest ik die 2 niet. Eng stel, enge mensen! Ze horen daar gewoon niet. Ze verpesten dat hele Utopia wat voordat zij erin zaten zo leuk was. De Leukste, grappigste en liefste van nu Utopia is Bas en Cees vind ik ook super! De rest is niks en nogmaals de allerergste zijn Ivan en Nicole. Weg ermee! Hij wilt gewoon winnen en het geld opstrijken en daar een paar schapen van kopen en ritueel slachten om dat te vieren. Gevaarlijk mannetje, gaat na Utopia de wereld ook niet veel goeddoen, heel eng!

 3. Wil at 09:37

  Ivan wil er nog niet uit omdat hij zn doel nog niet heeft behaald? Welk doel??????
  Je heb je al genoeg laten zien en horen!!!!!!!
  Niemand heeft hem nodig,al denkt hij van wel

  • anneke g at 22:25

   Misschien wil hij Utopiaan van het jaar worden , wat niet zal lukken Bas is zeer geliefd ondanks het stelen het achter houden van geld( samen met Mark) geitjes kopen zonder toestemming.
   Houd wel rekening mee dat Ivan heel veel gebouwd heeft samen met Wilco ondanks zijn geschruw heeft hij heel veel gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *