Goed nieuws voor de volkstuintjes van Cees

Goed nieuws voor de volkstuintjes van Cees

Cees heeft een leuk mailtje ontvangen met goed nieuws over zijn volkstuintjes idee die hij wil invoeren op de akker. Er heeft zich namelijk een tweede geïnteresseerde gemeld…

Benjamin is druk aan het werk in het kantoor totdat hij een mailtje voor Cees tegen komt. Hij roept hem er dan ook bij en Cees begint te lezen. Haha! kraamt Cees enthousiast uit. Gaaf he antwoordt Benjamin, dan hoef ik het niet meer op de courant te zetten! Dat is nummer 2 merkt Cees op hihi!!! Ik dacht al dat je daar blij van zou worden Cees zegt Benjamin die plaats maakt achter de laptop. Het is gewoon helemaal top man zegt Cees, yes! Trots vertelt Cees aan Bas dat hij een mailtje voor de moestuintjes gehad heeft. Helemaal top antwoordt Bas, goed man! Cees doet ondertussen een vreugdedansje en zegt zie je wel jongen. Ervoor gaan, de aanhouder wint! Ik vind het leuk zegt Cees terwijl hij naar buiten loopt. Daar vertelt hij het goede nieuws nog maar eens aan Ivan. Hij vindt het ook super, hartstikke goed. Ook Gaby vind het helemaal goed. Cees vertelt verder, ik mocht er 5 en hier werd gezegd begin eerst maar eens met 2. Die hebben waarschijnlijk al dus ik vraag uitbreiding aan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 22:37

    Is het niet veel te laat in het seizoen om nu nog aan een moestuin te beginnen.
    Cees lijkt net Jules de Corte met die zonnebril op binnenshuis of krijgt hij al sterallures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *