Op wie zal Gaby stemmen?

Op wie zal Gaby stemmen?

Een aantal bewoners vragen zich af op wie Gaby zal stemmen. Er wordt steeds meer over de stemronde gesproken zo hebben we gisteren omschreven wie op wie zou stemmen. Bjorn Bas en Ivan zijn vandaag bezig geweest om te achterhalen op wie Gaby zal stemmen.

Bjorn heeft het met Bas over de nominaties gehad. Bjorn weet al op wie Gaby gaat stemmen. Ze gaat op alle drie voegt hij eraan toe. Omdat wij altijd betrokken zijn bij de incidenten stemt ze op Mark, Ivan en mij. Dit heeft Gaby zelf tegen Bjorn vertelt. Bjorn vindt het wel dapper dat ze dat doet en niet voor de makkelijke weg kiest. Als meer mensen hun bek zouden opentrekken, zouden er meer conflicten zijn aldus Bjorn. Wel is hij nog bang voor een paar onverwachte stemmen, en Bas ook. Zouden ze op de bank komen?

Wat later zat Gaby buiten onder de veranda wat met haar gitaar te pingelen. Ivan kwam er al snel bij zitten en het duurt niet lang voordat het over de stemronde gaat. Gaby vraagt aan Ivan of hij al weet wat hij gaat doen met de stemming. Ivan antwoordt dat hij nog twijfelt. Want stemmen voor Bjorn zou hij wel willen, maar van de andere kant leer je ook veel van de mensen waaraan je je irriteert. Gaby antwoordt dat het makkelijk zou zijn om voor Cees te gaan. Het is makkelijk om mensen eruit te stemmen aan wie ze zich irriteert. Maar dat wil ze niet. Ze kiest dus inderdaad voor de moeilijke weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *