Mark vertelt waarom hij gehumeurd is

Mark vertelt waarom hij gehumeurd is

Nadat Mark met Bjorn gesproken heeft over Utopia the party besluit Mark het gesprek aan te gaan met Ivan. Utopia party wordt wederom besproken maar ook waarom Mark de laatste tijd zo gehumeurd is.

Bij de Utopia poort spreken de heren met elkaar. Mark baalt ervan dat hij en Ivan een slecht imago krijgen in de groep en wil al zijn frustraties bespreken met hem. Want al snel wordt duidelijk dat beide zich ondergewaardeerd voelen in de groep. Mark geeft aan dat hij daar slecht tegen kan en het idee heeft dat hij zich voor alles moet verantwoorden. Zo heeft hij vandaag nog aan Gabriëlle uit moeten leggen wat hij allemaal doet in Utopia. En elk gesprek wat ik heb met jou wordt ook in twijfel getrokken. Ik zit vol met irritatie en heb daarom vandaag gesproken met anderen en het van me afgezet. En dat moest ook wel want zoals hij zegt, net zo als een pot met thee, aan het koken. Totdat ‘ie pieeeep zegt en dan moet je het deksel opendoen. En eerst, vroeger toen ik dit allemaal nog niet wist, wachtte ik zo lang pieeeep… En de ketel ontplofte. Ivan luistert het verhaal van Mark aan en is blij dat Mark zijn emoties van zich af heeft kunnen zetten… Nu Ivan nog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Elly at 04:11

    Wat wordt die Mark een eng mannetje…. hij vindt zichzelf helemaal geweldig…. grote meeloper met Ivan is t…Mark mag van mij de publieksstem krijgen volg week. Dan gaat hij huilen….de kneus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *