Mark en Bjorn over Utopia the party

Mark en Bjorn over Utopia the party

Mark en Bjorn zaten vanmiddag bij elkaar om over Utopia the party te spreken. Want ondanks dat Mark nogal wat kritiek heeft over het feest wil hij dat het toch ook een succes gaat worden.

Aan de picknicktafel spreken de twee het feest door. Vannacht heeft Bjorn al een taakverdeling en rooster gemaakt en hij twijfelde of Le Luifel wel open zou zijn. Hij had namelijk iets opgevangen. Zullen we afspreken dat we niet meer afgaan op verhalen van anderen maar gewoon naar elkaar toe gaan? Bjorn vindt dat wel een goed plan en had ook niet verwacht dat Le Luifel niet open zou zijn. Op naar wat volgende puntjes die besproken moeten worden. Ivan heeft al met Mark gesproken en heeft een voorstel om in drie shifts, van 12:00 uur tot 18:00 uur te werken. Maar toen andere bewoners ervan hoorde kwamen er al snel een paar naar Mark toe om juist na 18:00 uur te gaan werken, omdat het dan juist druk is. Mark maakt zich daar echter niet druk om. Ik weet al wat er gaat gebeuren als het druk is. Dan sta ik daar toch weer, want de B.V. staat bij mij altijd voorop. Ik cijfer mijzelf altijd weg. Dus mijn vermoeden is dat ik de hele dag aan het werk zal zijn, en dat vind ik helemaal niet erg. Bjorn is blij dat Mark gewoon werkt maar van de andere kant heeft hij wel moeite met zijn gedrag gehad. Mark legt uit dat dat door frustraties kwam over hoe het voortraject van het festival verlopen is. We moeten na de party gewoon gaan evalueren. Wat is er goed en wat is er fout gegaan? Wat kan er beter? That’s it. Daarnaast is het gewoon zaak om een goede party voor de B.V. neer te zetten. Die evaluatie is niks tussen Bjorn en Mark, maar gewoon B.V. gerelateerd.

Bjorn benadrukt dat hij hij alles voor de bv heeft gedaan. Het is niet een party die Bjorn wil neerzetten, omdat Bjorn hem wil neerzetten. Maar het is een party, omdat ik er heilig van overtuigd ben dat je hier iets vets kunt neerzetten. Iets unieks waarmee je leuk geld kunt verdienen. En ik ben er nog steeds van overtuigd dat we hier leuk geld mee kunnen verdienen. Dat is ook de reden waarom ik tot het laatste moment mijn best heb gedaan om dit feest te laten plaatsvinden. Mark wil zich liever op de toekomst richten, het positieve daar leren we van. En uit de negatieve aspecten proberen we het positieve te halen, zodat het de volgende keer beter gaat. Het feest zal niet meer gecanceld worden, dus wil hij eruit halen wat erin zit. Zondag 9 augustus, de dag na het feest, staat er alweer een nieuwe uitdaging op het programma. Namelijk de slechtlopende kaartverkoop van de kroegentocht van Naomi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *